The Man Who Fell To Earth: Πρώτη ματιά στη νέα μεγάλη σειρά του Showtime (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε πέντε ολόκληρα λεπτά από το σόου
14 Μαρτίου 2022 14:15
The Man Who Fell To Earth: Πρώτη ματιά στη νέα μεγάλη σειρά του Showtime (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Showtime ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρεμιέρα του The Man Who Fell To Earth, το νέο σόου του επιστημονικής φαντασίας, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Chiwetel Ejiofor και Naomie Harris. Showrunner εδώ είναι ο Alex Kurtzman και η Jenny Lumet, το δίδυμο αυτό έχει δουλέψει στο παρελθόν στα Star Trek: Discovery και στο επερχόμενο Star Trek: Strange New Worlds. Ο Kurtzman, επίσης, έχει δουλέψει και σε άλλα σόου όπως το Alias και το Fringe.

Εμπνευσμένο από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Walter Tevis, καθώς και τη θρυλική ταινία του David Bowie, το The Man Who Fell To Earth θέλει να σας διηγηθεί την ιστορία ενός εξωγήινου, που φτάνει στη Γη σε ένα σημείο καμπής για την ανθρώπινη εξέλιξη και πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του. Αυτό θα καθορίσει και το μέλλον της ανθρωπότητας.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Jimmi Simpson, Rob Delaney, Sonya Cassidy, Joana Ribeiro, Annelle Olaleye, Kate Mulgrew, Clarke Peters και Bill Nighy.

To The Man Who Fell To Earth θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Απριλίου αποκλειστικά στο Showtime. Δείτε τα πέντε λεπτά από το σόου παρακάτω.