Το Vikings: Valhalla άρεσε και θα συνεχιστεί για ακόμη δύο σεζόν

Ψήφο εμπιστοσύνης του Netflix στο sequel σόου των Vikings
10 Μαρτίου 2022 14:55
Το Vikings: Valhalla άρεσε και θα συνεχιστεί για ακόμη δύο σεζόν

Σχεδόν δυο εβδομάδες μετά την πρεμιέρα του Vikings: Valhalla το Netflix έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης και θα συνεχιστεί για αρκετό καιρό ακόμα. 

Φαίνεται πως η sequel σειρά του Vikings άρεσε τόσο που το Netflix ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει για δύο ακόμα σεζόν, έτσι θα έχουμε να αναμένουμε τη 2η αλλά και την 3η σεζόν. 

Η επιτυχία του άλλωστε μετρήθηκε και από τα στατιστικά του Netflix, το οποίο γνωστοποίησε πως μόλις στη πρώτη εβδομάδα ξεπέρασε τις 113.38 εκατ. ώρες θέασης, ενώ έφτασε τις 194 εκατ. ώρες μέσα σε 9 ημέρες από την πρεμιέρα του. Εμφανίστηκε σε πάνω από 90 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας στο Top 10 του Netflix αλλά και στην 1η θέση για αρκετές ημέρες. 

Η σύνοψη του Vikings: Valhalla

Περισσότερα από χίλια χρόνια πριν, στις αρχές του 11ου αιώνα, το ΒΙΚΙΝΓΚ: ΒΑΛΧΑΛΑ εξιστορεί τις ηρωικές περιπέτειες μερικών από τους πιο διάσημους Βίκινγκ όλων των εποχών – του θρυλικού εξερευνητή Λέιφ Έρικσον (Σαμ Κόρλετ), της δυναμικής και πεισματάρας αδελφής του, Φρέιντις Έρικσντοτερ (Φρίντα Γκούσταφσον), και του φιλόδοξου Σκανδιναβού πρίγκιπα Χάραλντ Σίγκουρντσον (Λίο Σούτερ). Καθώς η ένταση ανάμεσα στους Βίκινγκ και τους Άγγλους γαλαζοαίματους φτάνει σε αιματηρή κορύφωση και οι ίδιοι οι Βίκινγκ συγκρούονται για τις αντικρουόμενες χριστιανικές και παγανιστικές τους πεποιθήσεις, οι τρεις αυτοί Βίκινγκ ξεκινούν ένα επικό ταξίδι που θα τους οδηγήσει στην άλλη άκρη της θάλασσας και σε πεδία μάχης, μέσα από τα οποία θα πάνε από το Κάτεγκατ στην Αγγλία και αλλού, καθώς αγωνίζονται για επιβίωση και δόξα.

Στο νέο σόου του σύμπαντος των Vikings πρωταγωνιστούν οι: Sam Corlett, Frida Gustavsson, Bradley Freegard, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Caroline Henderson, Laura Berlin, David Oakes, Louis Davison, Bosco Hogan, Asbjørn Krogh Nissen, Pollyanna McIntosh, και Soren Pilmark.

Η 1η σεζόν του Vikings: Valhalla είναι διαθέσιμη στο Netflix.