Daredevil στο MCU: Θα μπορούσε να συνεχίσει από τη 3η σεζόν ή να γίνει reboot;

O Charlie Cox απαντά
08 Μαρτίου 2022 16:41
Daredevil στο MCU: Θα μπορούσε να συνεχίσει από τη 3η σεζόν ή να γίνει reboot;

Μετά την cameo εμφάνισή του στο Spider-Man: No Way Home που τον εισήγαγε και επίσημα στο MCU, αλλά και τον ερχομό των Netflix σειρών της Marvel, είναι θέμα χρόνου να επανεμφανιστεί ο Daredevil κανονικά και με τη βούλα.

Ένα ακόμη κομμάτι του παζλ ήρθε όταν ο Kingpin του Vincent D'Onofrio έκανε και αυτός το ντεμπούτο του στο MCU πρόσφατα στη σειρά "Hawkeye". 

Επειδή όμως ο D'Onofrio παραδέχτηκε πως η βερσιόν του Kingpin που είδαμε πρόσφατα ήταν κάπως διαφορετική, στο ίδιο ερώτημα τοποθετήθηκε ο Charlie Cox που υποδύεται τον Matt Murdock. Θα μπορούσε λοιπόν να συνεχιστεί το storyline του Matt από εκεί που μας άφησε η 3η σεζόν του Daredevil ή θα δούμε κάποιου είδους "reboot";

Παρευρισκόμενος στο Comic-Con του Abu Dhabi ο Charlie Cox μίλησε για το ενδεχόμενο αυτό λέγοντας πως "είναι καλύτερο να αφήσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις της σειράς να βρουν τι ταιριάζει καλύτερα" για τον χαρακτήρα και τη συνέχεια της ιστορίας. Αυτό όμως που παραδέχτηκε λίγο μετά αφήνει υπόνοιες πως η συνέχεια του Daredevil ίσως να είναι πιο...soft για να ταιριάζει στην βαθμολόγηση PG-13. 

Αυτό που θα μπορούσα να πως είναι πως δε βγάζει νόημα να συνεχίσουμε από εκεί που το αφήσαμε. Νομίζω πως έτσι θα γίνει εάν συνάδει με τα όσα γίνονται στο MCU τώρα όπου υπάρχουν εναλλακτικές πραγματικότητες και όλα αυτά. Ξέρετε έχουν περάσει μερικά χρόνια και δεν ξέρω εάν είναι ακριβώς αυτός ο Daredevil... μάλλον έχει 'επανασχεδιαστεί' (reimagined). Είναι λιγάκι διαφορετικός. Ξέρετε τι έστειλα στον φίλο μου όταν έμαθα για όλα αυτά; Ότι "Ξαναγεννήθηκε". 

Με αυτά τα συμφραζόμενα του Cox ίσως να οδεύουμε σε μια σχεδόν ίδια αλλά λιγάκι διαφορετική, ίσως λιγότερο βίαιη και αδυσώπητη βερσιόν του Daredevil για το MCU. Αυτό όμως μένει να φανεί για το πώς ακριβώς θα μοιάζει αυτό το reimagining του χαρακτήρα. 

Όπως και να έχει πρόσφατα άφησε να εννοηθεί πως θα επανεμφανιστεί στο MCU σύντομα.