Μπουνιές και ποτήρια οδήγησαν τον Antony Starr του "The Boys" στο κρατητήριο στην Ισπανία

Καλείται να πληρώσει αποζημίωση
06 Μαρτίου 2022 10:36
Μπουνιές και ποτήρια οδήγησαν τον Antony Starr του "The Boys" στο κρατητήριο στην Ισπανία

Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς “The Boys”, Antony Starr, συνελήφθη σύμφωνα με το Variety, στην Ισπανία. Συγκεκριμένα, ο Starr συνελήφθη στο Αλικάντε της Ισπανίας και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή και πρόστιμο τα $5,464. Η αποζημίωση αυτή πρέπει να καταβληθεί εντός 72 ωρών, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η τοπική εφημερίδα, La Información.

Ωστόσο, το αστυνομικό τμήμα του Αλικάντε αρνήθηκε να σχολιάσει τους λόγους σύλληψής του, ούτε επιβεβαίωσε αν ισχύει η ποινή του ενός έτους με αναστολή, όπως ισχυρίζεται η τοπική εφημερίδα. Οποιαδήποτε καταδίκη κάτω των δύο ετών στην Ισπανία αναστέλλεται αυτόματα, εάν ο ένοχος δεν έχει ποινικό μητρώο, όπως στην περίπτωση του Starr.

Ο ηθοποιός βρισκόταν στην Ισπανία εδώ και περίπου ένα μήνα για τα γυρίσματα της νέας ταινίας δράσης του Guy Ritchie, με πρωταγωνιστή εκείνον και τον Jake Gyllenhaal.

Σύμφωνα με το New Zealand Herald, ο Starr φαίνεται πως επιτέθηκε σε ένα σεφ, ενώ ήταν μεθυσμένος σε μία pub στο Αλικάντε. Μάλιστα, όπως ακούγεται ο 21χρονος σεφ φαίνεται πως διαπληκτίστηκε μαζί του και τον γρονθοκόπησε δύο φορές. Ένα ποτήρι φέρεται επίσης να “συμμετείχε” σε όλο αυτό, αν και προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν το ποτήρι έσπασε στο πρόσωπο του σεφ ή απλά ο Starr το πέταξε σε εκείνον.

Ο συγκεκριμένος σεφ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και σύμφωνα με την εφημερίδα New Zealand Herald έκανε τέσσερα ράμματα.