Ο “Chucky” επιστρέφει με τη 2η σεζόν και διψάει για αίμα (ΕΙΚΟΝΑ)

Η επιστροφή της επιτυχημένης σειράς
28 Φεβρουαρίου 2022 15:23
Ο “Chucky” επιστρέφει με τη 2η σεζόν και διψάει για αίμα (ΕΙΚΟΝΑ)

Το Chucky των USA Network και Syfy έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Οκτώβριο και μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε, θα επιστρέψει! Ναι, η 2η σεζόν του σόου είναι καθ’ οδόν όπως αποκάλυψε ο δημιουργός του, ο Don Mancini, ο οποίος ανέβασε και μία αφίσα στο Twitter του με την “Κούκλα του Σατανά”.

Η σειρά με πρωταγωνιστές τους Brad Dourif, Jennifer Tilly, Fiona Dourif, Alex Vincent και Christine Elise ανανεώθηκε με τη 2η σεζόν τον Νοέμβριο και η νέα αφίσα μάς προετοιμάζει για περισσότερο σασπένς και το 2022.

Δείτε την αφίσα παρακάτω:

Το 2ο κεφάλαιο θα ονομάζεται απλά “Chucky 2” και η αφίσα είναι αρκετά διακριτική με την πρώτη ματιά, αλλά αν προσέξετε καλύτερα, πίσω από τον τίτλο αχνοφαίνεται η φιγούρα της ανατριχιαστικής αυτής κούκλας.

Πώς συνδέεται με το υπόλοιπο σύμπαν;

Η σειρά αποτελεί sequel του "Cult of Chucky" του 2017 και prequel στην φημολογούμενη υπό ανάπτυξη 8η ταινία. Ουσιαστικά, με το σόου γίνεται μια στροφή στις ρίζες του franchise και συγκεκριμένα στο ύφος του "H Κούκλα του Σατανά 2", ενώ θα εστιάσει και σε νεαρότερης ηλικίας χαρακτήρες. Μάλιστα, οι δημιουργοί θέλησαν να φτιάξουν το νέο "Chucky" όσο πιο κοντά γινόταν στο στιλ της sequel ταινίας του 1990.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.