Αυτή είναι η σειρά του Netflix που έκανε ντεμπούτο με τέλειο σκορ στο Rotten Tomatoes

Και διατηρεί ακόμη το 100% αν και το κοινό έχει διαφορετική άποψη
27 Φεβρουαρίου 2022 11:52
Αυτή είναι η σειρά του Netflix που έκανε ντεμπούτο με τέλειο σκορ στο Rotten Tomatoes

Η Παρασκευή είναι η μέρα που το Netflix κρατάει συνήθως τις πρεμιέρες για τα μεγάλα χαρτιά του και το Vikings: Valhalla, η sequel σειρά του διάσημου και επιτυχημένου σόου του History Channel, είναι ένα από αυτά. 

Με το "καλημέρα" το Vikings: Valhalla έκανε ένα σπάνιο κατόρθωμα για σειρά του Netflix: να αγαπηθεί από τους κριτικούς ολοκληρωτικά. 

Αυτό φαίνεται από το διάσημο site βαθμολόγησης, Rotten Tomatoes, το οποίο χαίρει καθολικής αποδοχής με 100% σκορ στο ντοματόμετρο, ύστερα από 17 reviews. 

Βέβαια αντίθετη άποψη έχει το κοινό και οι fans των Vikings που φαίνονται διχασμένοι σε σχέση με τους κριτικούς, έχοντας 56% σκορ αποδοχής και φλερτάρει με το "σάπιο" σκορ του Rotten Tomatoes. 

Στο παρελθόν του σόου, μόνο δύο από τις έξι σεζόν του Vikings έχουν καταφέρει να αποσπάσουν 100% αποδοχή στον 3ο και 6ο κύκλο αντίστοιχα. Εσάς πώς σας φαίνεται το Vikings: Valhalla; Πείτε μας στα σχόλια. 

Η σύνοψη του Vikings: Valhalla

Περισσότερα από χίλια χρόνια πριν, στις αρχές του 11ου αιώνα, το ΒΙΚΙΝΓΚ: ΒΑΛΧΑΛΑ εξιστορεί τις ηρωικές περιπέτειες μερικών από τους πιο διάσημους Βίκινγκ όλων των εποχών – του θρυλικού εξερευνητή Λέιφ Έρικσον (Σαμ Κόρλετ), της δυναμικής και πεισματάρας αδελφής του, Φρέιντις Έρικσντοτερ (Φρίντα Γκούσταφσον), και του φιλόδοξου Σκανδιναβού πρίγκιπα Χάραλντ Σίγκουρντσον (Λίο Σούτερ). Καθώς η ένταση ανάμεσα στους Βίκινγκ και τους Άγγλους γαλαζοαίματους φτάνει σε αιματηρή κορύφωση και οι ίδιοι οι Βίκινγκ συγκρούονται για τις αντικρουόμενες χριστιανικές και παγανιστικές τους πεποιθήσεις, οι τρεις αυτοί Βίκινγκ ξεκινούν ένα επικό ταξίδι που θα τους οδηγήσει στην άλλη άκρη της θάλασσας και σε πεδία μάχης, μέσα από τα οποία θα πάνε από το Κάτεγκατ στην Αγγλία και αλλού, καθώς αγωνίζονται για επιβίωση και δόξα.

Στο νέο σόου του σύμπαντος των Vikings πρωταγωνιστούν οι: Sam Corlett, Frida Gustavsson, Bradley Freegard, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Caroline Henderson, Laura Berlin, David Oakes, Louis Davison, Bosco Hogan, Asbjørn Krogh Nissen, Pollyanna McIntosh, και Soren Pilmark.

To Vikings Valhalla είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο Netflix.