Δείτε τους Spartans από τη σειρά του Halo (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η “Silver Team”
24 Φεβρουαρίου 2022 17:44
Δείτε τους Spartans από τη σειρά του Halo (ΦΩΤΟ)

Η τηλεοπτική σειρά “Halo” έρχεται στο Paramount Plus τον Μάρτιο και μόλις κυκλοφόρησαν οι νέες εικόνες από τους Spartans της σειράς. Συγκεκριμένα, στη δημοσιότητα δόθηκε φωτογραφικό υλικό από τρεις ακόμη Spartans που θα βρίσκονται πλάι στον Master Chief και θα συμπληρώσουν το “Silver Team”.

Έτσι, ύστερα από τα νέα στιγμιότυπα που είδαμε πριν μερικές ημέρες, παρακάτω θα βρείτε την Natasha Culzac ως Riz-028, τον Bentley Kalu ως Vannak-134, καθώς και την Kate Kennedy ως Kai-125.

Το cast πλαισιώνεται από τους Pablo Schreiber, Bokeem Woodbie, Yerin Ha, Natascha McElhone, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Charlie Murphy και Danny Sapani.

Τι κι αν ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει η πρώτη σεζόν, η σειρά έχει ήδη ανανεωθεί για τη 2η σεζόν της. Ο David Wiever του Brave New World θα είναι ο showrunner και ο εξωτερικός παραγωγός της 2ης σεζόν, μιας και ο Steven Kane ήταν ο showrunner στο πρώτο κεφάλαιο που θα δούμε τον Μάρτιο. Ο Kane έγινε γνωστό πως αποχώρησε από αυτά τα καθήκοντα.

Η σειρά HALO θα κάνει πρεμιέρα στο Paramount+ στις 24 Μαρτίου του 2022.