H τηλεοπτική σειρά Fallout του Amazon έχει πλέον πρωταγωνιστή!

Το casting ξεκινά με ένα μεγάλο όνομα
18 Φεβρουαρίου 2022 23:06
H τηλεοπτική σειρά Fallout του Amazon έχει πλέον πρωταγωνιστή!

Η live-action σειρά Fallout έχει πλέον πρωταγωνιστή. Συγκεκριμένα, το βασικό ρόλο στο σόου εξασφάλισε ο Walton Goggins, ένας ηθοποιός που παραδόξως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ως villain.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες για τον χαρακτήρα του, αλλά το δημοσίευμα του Deadline επισημαίνει ότι μάλλον θα παίζει έναν Ghoul. Στο lore του Fallout, οι ghouls είναι μεταλλαγμένοι άνθρωποι που βιώσαν παρατεταμένη έκθεση στη ραδιενέργεια κατά τη διάρκεια του Great War.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως πρόσφατα το σόου απέκτησε και σκηνοθέτη και showrunners.

Συγκεκριμένα, η τηλεοπτική προσαρμογή της πασίγνωστης gaming σειράς που ετοιμάζει το Amazon Prime Video βρίσκεται στα χέρια του Jonathan Nolan (αδερφός του Christopher Nolan) και της συζύγου του Lisa Joy, μέσα από το στούντιο Kilter Films. Πρόκειται για τους δημιουργούς του Westworld.

Κλείνοντας, να αναφέρουμε πως ο Walton Goggins είναι ένας ηθοποιός που σίγουρα γνωρίζετε αν είστε εξοικειωμένοι με τις ταινίες του Tarantino, αφού έχει παίξει τόσο στο The Hateful Eight, όσο και στο Django Unchained. Παράλληλα, συμμετείχε στη βραβευμένη με Emmy σειρά Justified, ενώ έχει παίξει και σε διάφορα blockbusters, όπως τα Predators, Ant-Man and the Wasp και Maze Runner: The Death Cure.

Για την ιστορία, ο Goggins έχει παίξει ξανά σε project που βασίζεται σε βιντεοπαιχνίδι, αφού είχε το ρόλο του κακού στην Tomb Raider ταινία, ενώ το όνομά του βρίσκεται και σε credits παιχνιδιών, αφού έχει παίξει ένα μικρό ρόλο στο Prey.

Η σειρά Fallout είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2020 και ακόμη παραμένει άγνωστο το πότε θα κάνει το ντεμπούτο της.