The Terminal List: Θα χυθεί πολύ αίμα στη νέα σειρά της Amazon με τον Chris Pratt

Η σειρά του Amazon Prime Video αποκαλύπτεται
17 Φεβρουαρίου 2022 20:39
The Terminal List: Θα χυθεί πολύ αίμα στη νέα σειρά της Amazon με τον Chris Pratt

Ο Chris Pratt συνεχίζει τη συνεργασία του με την Amazon και το Amazon Prime Video, αφού αναμένεται να παίξει στη νέα σειρά του, των 8 επεισοδίων, που ακούει στο όνομα, “The Terminal List”.

Πρόκειται για ένα “θρίλερ συνωμοσίας” όπως λέει η Amazon και μόλις έγινε γνωστό ότι θα προβληθεί στην streaming υπηρεσία την 1η του Ιουλίου. Το σόου είναι βασισμένο στο best seller του Jack Carr και ακολουθεί τη ζωή του James Reece, αφού ολόκληρη η διμοιρία του Navy SEAL βρίσκεται σε ενέδρα κατά τη διάρκεια μιας μυστικής αποστολής υψηλού κινδύνου. Εκείνος επιστρέφει στο σπίτι και στην οικογένειά του με κακές αναμνήσεις απ’ όλο αυτό.

Καθώς, όμως, νέα στοιχεία έρχονται στο φως, ο Reece ανακαλύπτει κάποιες σκοτεινές δυνάμεις που εργάζονται πίσω από την πλάτη του, θέτοντας σε κίνδυνο εκείνον, καθώς αυτών που αγαπάει.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι Constance Wu, Taylor Kitsch, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, Arlo Mertz, Jai Courtney, JD Pardo, Patrick Schwarzenegger, LaMonica Garrett, Stephen Bishop, Sean Gunn, Tyner Rushing, Jared Shaw, Christina Vidal, Nick Chinlund, Matthew Rauch, Warren Kole και Alexis Louder.

Showrunners είναι εδώ οι David DiGilio και ο Carr, ενώ ο Daniel Shattuck έχει γράψει το σενάριο.

Το The Terminal List θα κυκλοφορήσει στο Amazon Prime Video την 1η Ιούλιου.