Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για “τη νέα εποχή” του Vikings: Valhalla (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύντομα η μεγάλη πρεμιέρα
17 Φεβρουαρίου 2022 18:30
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για “τη νέα εποχή” του Vikings: Valhalla (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Vikings: Valhalla αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε μερικές ημέρες αποκλειστικά στο Netflix και μόλις κυκλοφόρησε ακόμη ένα βίντεο για τη σειρά. Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο νέο trailer, αλλά ένα βίντεο στο οποίο μιλάει το cast και οι δημιουργοί της σειράς για αυτό το νέο project.

Μια επική ιστορία ξεκινά με μια νέα γενιά θρυλικών Βίκινγκ λέει το Netflix και στο βίντεο παρακάτω θα δείτε την παραγωγή να μιλάει για το τι να περιμένετε σε αυτό το τοπίο θρησκευτικής και πολιτιστικής αναταραχής.

Η σύνοψη του Vikings: Valhalla:

Περισσότερα από χίλια χρόνια πριν, στις αρχές του 11ου αιώνα, το ΒΙΚΙΝΓΚ: ΒΑΛΧΑΛΑ εξιστορεί τις ηρωικές περιπέτειες μερικών από τους πιο διάσημους Βίκινγκ όλων των εποχών – του θρυλικού εξερευνητή Λέιφ Έρικσον (Σαμ Κόρλετ), της δυναμικής και πεισματάρας αδελφής του, Φρέιντις Έρικσντοτερ (Φρίντα Γκούσταφσον), και του φιλόδοξου Σκανδιναβού πρίγκιπα Χάραλντ Σίγκουρντσον (Λίο Σούτερ). Καθώς η ένταση ανάμεσα στους Βίκινγκ και τους Άγγλους γαλαζοαίματους φτάνει σε αιματηρή κορύφωση και οι ίδιοι οι Βίκινγκ συγκρούονται για τις αντικρουόμενες χριστιανικές και παγανιστικές τους πεποιθήσεις, οι τρεις αυτοί Βίκινγκ ξεκινούν ένα επικό ταξίδι που θα τους οδηγήσει στην άλλη άκρη της θάλασσας και σε πεδία μάχης, μέσα από τα οποία θα πάνε από το Κάτεγκατ στην Αγγλία και αλλού, καθώς αγωνίζονται για επιβίωση και δόξα.

Στο νέο σόου του σύμπαντος των Vikings πρωταγωνιστούν οι: Sam Corlett, Frida Gustavsson, Bradley Freegard, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Caroline Henderson, Laura Berlin, David Oakes, Louis Davison, Bosco Hogan, Asbjørn Krogh Nissen, Pollyanna McIntosh, και Soren Pilmark.

To Vikings Valhalla θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Φεβρουαρίου αποκλειστικά στο Netflix. Δείτε το εν λόγω βίντεο παρακάτω.