Το LOTR: Rings of Power διέλυσε το ρεκόρ προβολών trailer στην ιστορία του Super Bowl

Ξεπέρασε τα views του trailer του Avengers: Infinity War
16 Φεβρουαρίου 2022 21:34
Το LOTR: Rings of Power διέλυσε το ρεκόρ προβολών trailer στην ιστορία του Super Bowl

Το πρώτο teaser trailer του τηλεοπτικού Άρχοντα των Δαχτυλιδιών δια χειρός Amazon έκανε πρεμιέρα στο Super Bowl και έσπασε ένα ρεκόρ για τα trailers που προβάλλονται στο εν λόγω event. Σύμφωνα με την Amazon το trailer του "The Rings of Power" κατάφερε τρελά νούμερα από άποψη προβολών με το καλημέρα. 

Στις πρώτες 24 ώρες από το ντεμπούτο του συγκέντρωσε πάνω από 257 εκατομμύρια προβολές παγκοσμίως, κάτι που αυτομάτως σημαίνει πως ξεπέρασε το teaser trailer του Avengers: Infinity War (230 εκατ. προβολες) στο ίδιο χρονικό πλαίσιο. Παράλληλα διέλυσε και το ρεκόρ προβολών για trailer που προβάλλεται εν μέσω του Super Bowl. 

Ουσιαστικά πρόκειται για το τέταρτο στην ιστορία trailer με τις περισσότερες προβολές εντός 24ωρών, καθώς στην τριάδα βρίσκονται τα Avengers: Endgame (final trailer) με 268 εκατ. προβολές, το teaser trailer του με 289 εκατ. προβολές και στην 1η θέση το teaser trailer του Spider-Man: No Way Home με 355.5 εκατ. προβολές

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό μας αφιέρωμα με όλα όσα γνωρίζουμε ως τώρα, πατώντας εδώ.

Το Lord of the Rings: The Rings of Power θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.