Futurama: Η φωνή του Bender δεν επιστρέφει και οι fans είναι έξαλλοι

O John DiMaggio εξηγεί τους λόγους του σε μήνυμα στο Twitter
16 Φεβρουαρίου 2022 16:35
Futurama: Η φωνή του Bender δεν επιστρέφει και οι fans είναι έξαλλοι

Μετά την ανακοίνωση του Hulu πως το Futurama θα επιστρέψει με νέα επεισόδια, οι fans χάρηκαν με το γεγονός πως θα επιστρέψει και το αρχικό cast. Η χαρά τους κόπηκε άδοξα όμως όταν μαθεύτηκε ότι έλειπε ένα όνομα και ίσως το ποιο εμβληματικό, αυτό του John DiMaggio που δανείζει τη φωνή του στον λατρεμένο του κοινού, Bender

Αν και αρχικά υπήρχαν ακόμη ελπίδες να επιστρέψει ο γνωστός voice actor στον ρόλο του καθώς τα πρώτα ρεπορτάζ έκαναν λόγο πως διαπραγματεύεται, τελικά η απάντηση ήρθε μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter. Μέσα από ένα εγκάρδιο αλλά και ειλικρινές post ο DiMaggio ξεκαθάρισε πως δεν επιστρέφει εξηγώντας τα πράγματα όπως έχουν με την κατάσταση. 

Αυτά είναι τα όσα δήλωσε:

Χαίρετε, σκεφτόμουν όλα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες και για να είμαι ξεκάθαρος, δε πιστεύω ότι μόνο εγώ αξίζω να πληρωθώ περισσότερα. Ολόκληρο το cast μπαίνει σε διαπραγματεύσεις που είναι ένα φυσικό κομμάτι του να δουλεύεις στην σόου μπίζνες. Ο καθένας έχει διαφορετική στρατηγική και διαφορετικά όρια. Την "τιμή" του. Κάποιοι δέχονται προσφορές, κάποιοι διατηρούν τη θέση τους. Ο Bender είναι μέρος της ψυχής μου και τίποτα από όλο αυτό δεν θέλω να εκληφθεί ως ασέβεια προς τους fans ή την Futurama οικογένειά μου. Έχει να κάνει με τον αυτοσεβασμό. Και ειλικρινά, έχω κουραστεί από έναν κλάδο που έχει γίνει ακραία εταιρικός και εκμεταλλεύεται τον χρόνο και το ταλέντο του καλλιτέχνη. Κοιτάξτε, μακάρι να μπορούσα να σας δώσω κάθε λεπτομέρεια ώστε να καταλαβαίνατε αλλά δεν είναι η θέση μου τέτοια. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας. Ελπίζω ακόμα για το καλύτερο. Στο μεταξύ θα είμαι στη Ν. Ορλεάνη για τα γυρίσματα του Interview with a Vampire για το AMC και είμαι ευγνώμων που είμαι εκεί! Ευχαριστώ...

Κάπως έτσι τις τελευταίες μέρες είχε ξεσπάσει το "σκάνδαλο" #Bendergate όπου οι fans του Futurama συσπειρώθηκαν υπέρ του αγαπητού voice actor ζητώντας από το Hulu να πράξει τα δέοντα. Φυσικά τα memes και οι αντιδράσεις στο Twitter από τους έξαλλους με την υπόθεση fans πήραν φωτιά: 

 

Αν και οι πιθανότητες ανατροπής είναι απίθανες, θα ήταν ιδανικό να επιστρέψει ο Bender όπως τον μάθαμε και όχι να γίνει κάποιο recast στη φωνή του. 

Tags: