Obi-Wan Kenobi: O Ewan McGregor χτίζει hype για τους Star Wars fans σε νέα συνέντευξη

"Θα ευχαριστήσει πραγματικά τους fans" λέει ο Obi-Wan για τη Star Wars σειρά
12 Φεβρουαρίου 2022 18:43
Obi-Wan Kenobi: O Ewan McGregor χτίζει hype για τους Star Wars fans σε νέα συνέντευξη

Πλέον γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει το επόμενο Star Wars σόου του Disney Plus, που δεν είναι άλλο από το "Obi-Wan Kenobi". Η σειρά θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του Ewan McGregor στον εμβληματικό του ρόλο, καθώς και του Hayden Christensen ως Darth Vader, περίπου 17 χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση στο "Revenge of the Sith". 

Ο σταρ της νέας Star Wars σειράς μίλησε στο Forbes εκτενώς για αυτό και έχτισε hype για τους fans με τις νέες του δηλώσεις. Χαρακτηριστικά δήλωσε: 

Δε θέλω να αποκαλύψω το οτιδήποτε για την πλοκή, αλλά το μόνο που γνωρίζω είναι πως θα ευχαριστήσει τους Star Wars fans. Πάντα θεωρούσα ότι υπήρχε μια ιστορία μεταξύ του Episode III όταν ολοκλήρωσα την θητεία μου ως Obi-Wan στις ταινίες και του Episode IV όταν ο Alec Guinnes τον υποδύθηκε. Οι σεναριογράφοι και η Deborah Chow σχεδίασαν μια πολύ ωραία ιστορία. Νομίζω θα αρέσει στον κόσμο. 

Ζουμερές λεπτομέρειες για τη σειρά Obi-Wan θα βρείτε πατώντας εδώ, αλλά προειδοποιούμε για τυχόν spoilers. 

Τη σκηνοθεσία του Obi-Wan έχει αναλάβει η Deborah Chow (The Mandalorian) και περιλαμβάνει επίσης στο cast του: Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Rupert Friend, Indira Varma, Sung Kang, Moses Ingram, Kumail Nanjiani, o'Shea Jackson Jr., Simon Kessell, Benny Safdie, Maya Erskine, και Rory Ross.

Το Obi-Wan Kenobi αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 25 Μαΐου αποκλειστικά στο Disney+.