Ο Bob Odenkirk συγκινεί με το "αντίο" του στο Better Call Saul (ΕΙΚΟΝΑ)

Ήταν η τελευταία μέρα των γυρισμάτων
11 Φεβρουαρίου 2022 15:45
Ο Bob Odenkirk συγκινεί με το "αντίο" του στο Better Call Saul (ΕΙΚΟΝΑ)

Τα γυρίσματα του Better Call Saul για την 6η και τελευταία σεζόν του ολοκληρώθηκαν μόλις χθες, όπως μάθαμε από τον προσωπικό λογαριασμό του αστέρα του σόου, Bob Odenkirk. Ο Jimmy McGill ή "Saul Goodman" αποχαιρέτησε μια και καλή τον εμβληματικό χαρακτήρα που λατρεύτηκε από το Breaking Bad, τόσο που απέκτησε το δικό του spinoff σόου.

Στην ανάρτησή του ανέφερε: 

Χθες το απίστευτο συνεργείο μας τελείωσε τα γυρίσματα του Better Call Saul στην Αλμπουκέρκη. Ξεκίνησε το 2014 με το φοβερό σενάριο και γράψιμο να ηγείται όλων και παρά τις δυσκολίες διαφόρων ειδών, η ενέργεια και η έννοιά μας για αυτό δεν πτοήθηκε ποτέ. Είμαι ευγνώμον που ήμουν κομμάτι του. 

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Odenkirk: 

 

Το φινάλε του Better Call Saul μιμείται το αυθεντικό του σόου, το Breaking Bad όταν και εκείνο για το φινάλε του χωρίστηκε σε δύο μέρη. Πρόσφατα μάθαμε και επίσημα την ημερομηνία πρεμιέρας του Α' Μέρους της 6ης σεζόν, που θα γίνει στις 18 Απριλίου, ενώ το Β' Μέρος θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιουλίου 2022. Στην Ελλάδα θα προβληθεί μέσα από το Netflix, όπως και οι προηγούμενες σεζόν. 

Να θυμίσουμε πως ο Odenkirk είχε περάσει μια περιπέτεια υγείας το καλοκαίρι του 2021, που τον κράτησε για καιρό μακριά από τα πλατό.