Bob Odenkirk: Το πρώτο του μήνυμα μετά την περιπέτεια της υγείας του

"S'all good, man!"
31 Ιουλίου 2021 12:44
Bob Odenkirk: Το πρώτο του μήνυμα μετά την περιπέτεια της υγείας του

Καρδιοχτύπια έφερε στους fans του Better Call Saul πριν από μερικές μέρες η είδηση πως ο Bob Odenkirk κατέρρευσε στο πλατό. Ο γνωστός ηθοποιός που υποδύεται τον Jimmy McGill/Saul Goodman στο prequel σόου του Breaking Bad βρισκόταν εν μέσω των γυρισμάτων της 6ης και τελευταίας σεζόν, η οποία αναμένεται να προβληθεί εντός του 2022. Φίλοι και συνάδελφοι του, όπως οι Aaron Paul (Jesse Pinkman) και Bryan Cranston (Walter White) έσπευσαν να στείλουν ευχετήρια μηνύματα για γρήγορη ανάρρωση. 

Ευτυχώς, όμως, η κατάληξη ήταν ευτυχής και ο 58χρονος ηθοποιός αναρρώνει πλέον καθώς επιβεβαίωσε και ο ίδιος πως υπέστη ένα μικρό καρδιακό επεισόδιο. Αυτό είναι και το πρώτο του μήνυμα που έγραψε στους fans του μέσω του Twitter, μετά από την περιπέτεια υγείας που είχε: 

O Odenkirk ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους fans για την υποστήριξη και τα μηνύματά τους εκφράζοντας πόσο ευγνώμον είναι για όλο αυτό. Ανέφερε ωστόσο πως η ανάρρωσή του μπορεί να πάρει κάποιον καιρό αλλά διαβεβαίωσε πως "θα επιστρέψει σύντομα". 

Και ο "συνέταιρός" τους στο Better Call Saul, ο Giancarlo Esposito που υποδύεται τον Gus Fring, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από το Twitter, γράφοντας πόσο χαρούμενος είναι που θα επιστρέψει δριμύτερος: