Rings of Power: Τα Hobbits που ξέρουμε δε θα εμφανιστούν στη σειρά της Amazon

Θα γνωρίσουμε τα “Harfoots”
11 Φεβρουαρίου 2022 15:48
Rings of Power: Τα Hobbits που ξέρουμε δε θα εμφανιστούν στη σειρά της Amazon

Πριν μερικά εικοσιτετράωρα είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες από τη νέα σειρά του Amazon Prime Video, "The Lord of the Rings: The Rings of Power". Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, πρόκειται για το πιο ακριβό τηλεοπτικό σόου στην ιστορία με κόστος που θα φτάσει το $1 δις δολάρια, συνολικά για τις πέντε προγραμματισμένες σεζόν του.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, λοιπόν, πολλοί fans ήθελαν να δουν και υλικό από τον Bilbo Baggins ή τους προγόνους του. Ωστόσο, έγινε γνωστό ότι το “The Rings of Power” θα περιλαμβάνει μια φυλή, σαν τα Hobbits, αλλά όχι αυτά που γνωρίζετε. Στη σειρά, πρόκειται να δούμε τα “Harfoots” και αυτό επειδή το σόου διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα της τριλογίας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και συγκεκριμένα στην περίοδο της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης.

Στα κείμενά του, ο Tolkien αναφέρει ότι τα “Hobbits” δεν έκαναν ποτέ κάτι το αξιοσημείωτο πριν από την Τρίτη Εποχή. Ο Patrick McKay που δουλεύει ως Showrunner στη σειρά πρόσθεσε πως η παραγωγή αποφάσισε να συμπεριλάβει στη σειρά τα Harfoots και όχι, δεν κατοικούν στο Shire, αλλά ζουν μία παρόμοια ήσυχη ζωή σαν τα Hobbits, μακριά από τα κεντρικά γεγονότα που δούμε στη σειρά.

Οι Megan Richards και Markella Kavenagh θα παίξουν δύο Harfoots στο Rings of Power αλλά δε θα βρίσκονται ακριβώς στο βασικό plot της ιστορίας.

Το The Lord of the Rings: The Rings of Power θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.