Πρώτη ματιά στο The Rings of Power - Δείτε φωτογραφίες από το τηλεοπτικό LOTR της Amazon!

Πάρτε μια γεύση από το τηλεοπτικό έπος του $1 δις δολαρίων
10 Φεβρουαρίου 2022 15:38
Πρώτη ματιά στο The Rings of Power - Δείτε φωτογραφίες από το τηλεοπτικό LOTR της Amazon!

Μετά τα character posters, τώρα η Amazon Studios δίνει μια πρώτη ματιά στην τηλεοπτική prequel σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών με τον πλήρη τίτλο, "The Lord of the Rings: The Rings of Power", μέσω φωτογραφιών όμως από το ειδικό αφιέρωμα του Vanity Fair. Πρόκειται άλλωστε για το πιο ακριβό τηλεοπτικό σόου στην ιστορία με κόστος που θα φτάσει το $1 δις δολάρια, συνολικά για τις πέντε προγραμματισμένες σεζόν του. 

Την ώρα που η κανονική πρώτη ματιά -που όλοι θέλουμε να δούμε- μέσα από το trailer του, θα δοθεί την ερχόμενη Κυριακή στο πλαίσιο του Super Bowl LVI. 

Όπως αναφέρει το αφιέρωμα η ιστορία του Rings of Power θα περιέχει 22 πρωταγωνιστές και πολλαπλά storylines από όλα τα βασίλεια της μυθολογίας του Τόλκιν, καθώς τα γεγονότα θα μας μεταφέρουν 2.000 χρόνια πριν τα όσα είδαμε στις δύο τριλογίες του Peter Jackson και συγκεκριμένα στην περίοδο της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης. 

Τώρα όσον αφορά ποιοι ηθοποιοί θα ενσαρκώσουν τους χαρακτήρες, έγινε γνωστό ότι την νεαρή πολεμίστρια Galadriel θα υποδυθεί η Morfydd Clarke, τον Elrond έναν elf πολιτικό ο Roberto Aramayo. Επίσης, σε μια τολμηρή κίνηση που θα σχολιαστεί το Rings of Power θα προσθέσει ολοκαίνουργιους χαρακτήρες στη μυθολογία της Μέσης Γης, όπως την dwarf πριγκίπισσα ονόματι Disa της Sophia Nomvete, και έναν Silvan elf ονόματι Arondir του Cruz Cordova. 

Όσο για τον Sauron; Οι συντελεστές αναφέρουν ότι η παρουσία του θα είναι ένα από τα σημαντικά στοιχεία αν και όταν θα ξεκινήσει το σόου, θα υπάρχουν μόνο μερικές υπόνοιες για τον επικείμενο κίνδυνο. Ακόμα όμως δεν αποκαλύπτουν ποιος θα υποδυθεί τον Sauron ή τον Isildur, τον μαχητή που κόβει το One Ring από το δάχτυλό του. 

Το πλήρες cast περιλαμβάνει τους: Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman, και Sara Zwangobani.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Rings of Power - First Look

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για το "Rings of Power" θα βρείτε πατώντας εδώ

Το Lord of the Rings: The Rings of Power θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου 2022 αποκλειστικά στο Amazon Prime Video