Obi-Wan Kenobi: Μάθαμε επίσημα πότε έρχεται η νέα Star Wars σειρά με τον Ewan McGregor

Και την επανεμφάνιση του Hayden Christensen ως Darth Vader
09 Φεβρουαρίου 2022 23:51
Obi-Wan Kenobi: Μάθαμε επίσημα πότε έρχεται η νέα Star Wars σειρά με τον Ewan McGregor

Πριν από λίγο η Lucasfilms και η Disney ανακοίνωσαν την ημερομηνία πρεμιέρας του Obi-Wan Kenobi της πολυαναμενόμενης νέας Star Wars σειράς που θα έρθει στη συνδρομητική της υπηρεσία, μέσα από την πρώτη αφίσα. 

Κόντρα στις όσες φήμες που ακούγονταν ότι η πρεμιέρα του θα ταιριάξει με την May The 4th, τελικά το Obi Wan Kenobi θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαΐου του 2022 αποκλειστικά στο Disney Plus.

Η σειρά θα λαμβάνει χώρα 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του "Revenge of the Sith" και θα φέρει ξανά σε σύγκρουση τον Obi-Wan Kenobi του Ewan McGregor με τον Darth Vader του Hayden Christensen, κάτι που η Lucasfilm έχει αναφέρει ως "ρεβάνς της δεκαετίας". 

Μάλιστα, ο McGregor αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο Forbes πως πράγματι οι "Obi-Wan και Anakin θα μοιραστούν σκηνές" κάτι που άφησε υπονοούμενο ότι θα δούμε flashback σκηνή μεταξύ των δύο. 

Αυτή είναι η teaser αφίσα: 

Ζουμερές λεπτομέρειες για τη σειρά Obi-Wan θα βρείτε πατώντας εδώ, αλλά προειδοποιούμε για τυχόν spoilers. 

Τη σκηνοθεσία του Obi-Wan έχει αναλάβει η Deborah Chow (The Mandalorian) και περιλαμβάνει επίσης στο cast του: Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Rupert Friend, Indira Varma, Sung Kang, Moses Ingram, Kumail Nanjiani, o'Shea Jackson Jr., Simon Kessell, Benny Safdie, Maya Erskine, και Rory Ross.