Obi-Wan Kenobi: H νέα Star Wars σειρά του Ewan McGregor έρχεται μάλλον σύντομα

Νέο ρεπορτάζ αποκαλύπτει το παράθυρο κυκλοφορίας
05 Φεβρουαρίου 2022 17:47
Obi-Wan Kenobi: H νέα Star Wars σειρά του Ewan McGregor έρχεται μάλλον σύντομα

Μια από τις πιο αναμενόμενες σειρές του Disney Plus είναι αναμφίβολα το Obi-Wan Kenobi, η σειρά στην οποία ο Ewan McGregor θα υποδυθεί ξανά τον εμβληματικό ρόλο του Jedi Master στα χρόνια μετά το "Revenge of the Sith".

Μετά το The Mandalorian S3 ίσως αυτή να είναι η πιο αναμενόμενη σειρά του Star Wars σύμπαντος, καθώς οι συντελεστές έχουν υποσχεθεί τη "ρεβάνς της δεκαετίας" με τον Obi-Wan να συγκρούεται ξανά με τον Darth Vader, τον οποίο θα υποδυθεί ο Hayden Christensen για πρώτη φορά από την prequel τριλογία. 

Πριν μερικά 24ωρα ένα στέλεχος του Disney+ έκανε ένα tweet όπου καταλάθος αποκάλυψε το παράθυρο κυκλοφορίας του Obi-Wan Kenobi, το οποίο λίγο αργότερα κατέβηκε. Μάλιστα το tweet έγινε ταυτόχρονα με την ανακοίνωση ενός νέου comic για τον Obi-Wan, το οποίο θα κυκλοφορήσει επίσης τον Μάιο. 

Τώρα ένα νέο ρεπορτάζ του έγκυρου THR επιβεβαιώνει τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς η Lucasfilm σκοπεύει να το κυκλοφορήσει εντός του ερχόμενου Μαΐου.

 Εδώ και καιρό άλλωστε έχει ακουστεί στα social media ότι η Lucasfilm θα χρησιμοποιήσει την εορταστική Star Wars Day, δηλαδή τη May the 4th (4η Μαΐου) ως την ημέρα που θα κάνει πρεμιέρα το Obi-Wan Kenobi. Πέφτει κιόλας Τετάρτη οπότε είναι η καθιερωμένη ημέρα προβολών των μεγάλων σειρών του Disney+. 

Ο χρόνος θα δείξει εάν θα επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω.