Η συγκλονιστική υπόθεση της Μασαχουσέτης έρχεται στο “The Girl from Plainville” (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρεμιέρα τον Μάρτιο με τρία επεισόδια
09 Φεβρουαρίου 2022 15:49
 Η συγκλονιστική υπόθεση της Μασαχουσέτης έρχεται στο “The Girl from Plainville” (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Hulu διέθεσε το πρώτο teaser βίντεο από τη νέα μίνι σειρά The Girl from Plainville, η οποία είναι βασισμένη σε μία αληθινή ιστορία που έλαβε χώρα πριν από οκτώ χρόνια στη Μασαχουσέτη. Στην υπόθεση θα δούμε την Elle Fanning που υποδύεται την Michelle Carter, μια γυναίκα που καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία από αμέλεια, μετά από κάποια μηνύματα που ώθησαν ένα αγόρι να αυτοκτονήσει.

Η σύνοψη σύμφωνα με το Hulu:

Το «The Girl From Plainville» είναι εμπνευσμένο από την αληθινή ιστορία της άνευ προηγουμένου υπόθεσης «αυτοκτονίας» της Μισέλ Κάρτερ. Βασισμένη στο ομώνυμο άρθρο του Esquire του Jesse Barron, η σειρά εξερευνά τη σχέση της Carter με τον Conrad Roy III και τα γεγονότα που οδήγησαν στο θάνατό του και, αργότερα, την καταδίκη της για ακούσια ανθρωποκτονία.

Το σενάριο γράφουν οι Liz Hannah και Patrick Macmanus, οι οποίοι λειτουργούν και ως showrunners. Πρωταγωνιστούν επίσης και οι Chloë Sevigny (HBO’s Big Love) ως Lynn Roy, Cara Buono (Stranger Things) ως Gail Carter, Kai Lennox (Green Room) ως David Carter, Norbert Leo Butz (Netflix’s Bloodline) ως Conrad Roy (the victim’s father) και Michael Mosley (Ozark) ως Joseph Cataldo.

Το The Girl from Plainville θα κάνει πρεμιέρα με τρία επεισόδια στις 29 Μαρτίου αποκλειστικά στο Hulu. Δείτε το πρώτο teaser παρακάτω.