Emmy Raver-Lampman: Η 3η σεζόν του “The Umbrella Academy” θα αλλάξει πολλά

Επίσημες δηλώσεις
09 Φεβρουαρίου 2022 12:41
Emmy Raver-Lampman: Η 3η σεζόν του “The Umbrella Academy” θα αλλάξει πολλά

Το The Umbrella Academy του Netflix έχει αγαπηθεί από κοινό και κριτικούς με την 3η σεζόν να καταφθάνει μέσα στη χρονιά. Η σειρά θα συνεχίσει τα γεγονότα ακριβώς μετά το φινάλε του προηγούμενου κεφαλαίου και όπως όλα δείχνουν, θα έχει ένα τελείως διαφορετικό feeling.

Αυτό λέει τουλάχιστον η Emmy Raver-Lampman, η οποία μίλησε στο Collider για την επερχόμενη σεζόν. Η ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη και εκτός από τη νέα ταινία Blacklight, στην οποία και παίζει πλάι στον Liam Neeson, έδωσε στη δημοσιότητα και μερικές νέες πληροφορίες για τη συνέχεια του Umbrella Academy.

Όπως φαίνεται η 3η σεζόν θα αλλάξει σημαντικά σε σχέση με το αρχικό υλικό της νουβέλας, παρόλο που ο δημιουργός Steve Blackman και ο συγγραφέας Gerard Way μιλάνε συνέχεια για την ιστορία.

Είμαστε κοντά στις νουβέλες, αλλά δε νομίζω πως ο Steve είναι αφοσιωμένος μόνο σε αυτές. Ο Steve και ο Way βρίσκονται σε επικοινωνία, αλλά νομίζω πως όσο προχωράμε τις σεζόν, το σόου βρίσκει το δικό του δρόμο. Βρίσκει τη δική του διαδρομή, η οποία είναι συναρπαστική.

Στην 3η σεζόν κάνουμε πραγματικά τα δικά μας πράγματα και νομίζω πως η σειρά βρήκε μερικά ενδιαφέροντα “plots” για να ακολουθήσει και να εξερευνήσει.

Επίσης, η Emmy Raver-Lampman είπε χαρακτηριστικά πως ελπίζει αυτό το καλοκαίρι να κάνει πρεμιέρα η νέα σεζόν, καθώς «θέλει να την δει άσχημα».

Πιστεύω πως το σόου μας έχει βρει τον τόνο του. Νομίζω πως σε αυτό φταίει που δουλεύουμε όλοι μαζί τόσο καιρό. Όλοι νιώθουμε τους χαρακτήρες μας καλύτερα τώρα και τους έχουμε κατανοήσει περισσότερο, καθώς και το ίδιο το σύμπαν στο οποίο υπάρχουν.

Νέα ματιά από την 3η σεζόν του “The Umbrella Academy”

Η 3η σεζόν του The Umbrella Academy θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.