All of Us Are Dead: Πώς θα μπορούσε να συνεχίσει η 2η σεζόν; Νέες αποκαλύψεις

Ο σκηνοθέτης Lee Jae-kyoo μιλάει για το τι μπορεί να συμβεί στη 2η σεζόν
08 Φεβρουαρίου 2022 12:42
All of Us Are Dead: Πώς θα μπορούσε να συνεχίσει η 2η σεζόν; Νέες αποκαλύψεις

Αν και μια 2η σεζόν του All of Us Are Dead δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από το Netflix, τόσο οι αριθμοί όσο και το φινάλε του λένε πως μάλλον θα υπάρξει συνέχεια. Είναι άλλωστε στην κορυφή των charts του ελληνικού Netflix μέχρι και σήμερα, καθώς και σε πολλές ακόμα χώρες του κόσμου. 

Ο σκηνοθέτης της σειράς Lee Jae-kyoo μίλησε για το ποια κατεύθυνση μπορεί να πάρει μια 2η σεζόν εφόσον πάρει το πράσινο φως, λέγοντας πως πολλά από τα σκηνικά φυτεύτηκαν επίτηδες για μια ενδεχόμενη συνέχεια. 

Χαρακτηριστικά δήλωσε στην συνέντευξή του στην Korea Herald: 

Πολλές από τις κατευθύνσεις και τα σκηνικά μπήκαν επιτηδευμένα για να επεκτείνουν την ιστορία για μια ακόμη σεζόν, συμπεριλαμβανομένης και της εισαγωγής των φυλών των ζόμπι. Εάν η πρώτη σεζόν είχε την οπτική του να παρουσιάσει την επιβίωση του ανθρώπου, τότε η επόμενη σεζόν θα μπορεί να μιλήσει για την επιβίωση των ζόμπι. Ελπίζω να φέρουμε στους θεατές μια ακόμη σεζόν. 

Ο Jae-kyoo αναφέρεται στα "half-zombie" ή ημί-ζόμπι που είναι άνθρωποι που δεν υπέκυψαν πλήρως στον ιό που μόλυνε όλο το Λύκειο Hyosan αλλά τους έδωσε υπεράνθρωπες αισθήσεις και ικανότητες, αντί να τους μετατρέψει σε αιμοδιψή άμυαλα ζόμπι. 

Θα θέλατε να δείτε μια 2η σεζόν του All of Us Are Dead; Πείτε μας στα σχόλια. 

Τις εντυπώσεις μάς από το All of Us Are Dead θα βρείτε πατώντας εδώ