Η πιο ζοφερή "Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων" από videogame γίνεται και σειρά  

Δια χειρός μάλιστα του David Hayter, voice actor των Metal Gear Solid τίτλων

Η πιο ζοφερή "Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων" από videogame γίνεται και σειρά

Η Electronic Arts συνεχίζει την επέκτασή της στο χώρο του θεάματος και της τηλεόρασης και για αυτό παραχώρησε τα δικαιώματα του American McGee's Alice στην Radar Pictures για την τηλεοπτική μεταφορά της γνωστής σειράς βιντεοπαιχνιδιών, σε συνεργασία με την Abandon Entertainment. 

Επικεφαλής της σειράς "Alice" που θα βασίζεται στα novels του James McGee είναι ο David Hayter, που ανέλαβε χρέη showrunner και σεναριογράφου, έχοντας εμπειρία από το franchise των X-Men, του "Watchmen" αλλά και το "Warrior Nun" του Netflix. Αν το όνομα σας είναι γνωστό είναι διότι πρόκειται για τον επίσης εμβληματικό voice actor του Solid Snake από τη σειρά βιντεοπαιχνιδιών "Metal Gear Solid". 

Τι γνωρίζουμε για το σενάριο της σειράς του "Alice"

Καταρχάς αυτή η διασκευή της "Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων" είναι η πιο ζοφερή και gothic που υπάρχει. Αρκεί να ρίξετε μια ματιά στα βιντεοπαιχνίδια "American McGee's Alice' και ειδικά στο "Alice Madness Returns" που ήταν μια από τις ξεχωριστές κυκλοφορίες στη γενιά των PS3/Xbox 360. 

Σύμφωνα με τον David Hayter η τηλεοπτική σειρά του Alice Madness Returns θα ξεκινήσει αμέσως μετά την επιστροφή της από το Looking Glass, όπου το σπίτι της έχει καεί και οι γονείς της κάηκαν ζωντανοί. Η Αλίκη είναι η μόνη επιζήσασα. Έχοντας προσπαθήσει πολλές φορές να αυτοκτονήσει τελικά την μαντρώνουν σε μια ψυχιατρική κλινική όπου σαπίζει αργά και βασανιστικά. 

Την καλεί όμως στην Χώρα των Θαυμάτων ο White Rabbit ξανά, αλλά αυτή τη φορά ο κόσμος είναι σκοτεινός και αιματοβαμμένος. Ο μόνος τρόπος για την Αλίκη να βρει την ηρεμία της και να μάθει τι συνέβη στους γονείς της είναι να απελευθερώσει την Wonderland από τις κακές δυνάμεις. 

Ωστόσο το project βρίσκεται ακόμα σε πρώιμα στάδια και δεν ανακοινώθηκε κάποιο κανάλι ή streaming υπηρεσία που θα μεταδώσει τη σειρά. 

Ροη ειδησεων