Κάπως έτσι το Space Force θα είναι περισσότερο "The Office" στη 2η σεζόν

Ο δημιουργός του Greg Daniels εξηγεί
28 Ιανουαρίου 2022 16:09
Κάπως έτσι το Space Force θα είναι περισσότερο "The Office" στη 2η σεζόν

Η 2η σεζόν του Space Force είναι προ των πυλών και θα αποτελέσει μια από τις μεγάλες κυκλοφορίες του Netflix για τον Φεβρουάριο. Η σειρά όμως που προέρχεται από τους δημιουργούς και τον πρωταγωνιστή του θρυλικού The Office, δεν είχε και την πιο ομαλή πορεία μέχρι να πάρει το "ΟΚ" του Netflix για να συνεχίσει. 

Ο Greg Daniels, δημιουργός του σόου, μιλώντας στο Collider εξήγησε πώς η 2η σεζόν του Space Force θα θυμίζει λίγο παραπάνω το λατρεμένο "The Office" και θα δώσει ένταση στα κωμικά στοιχεία του: 

Ο Steve και εγώ είχαμε αρχικά στο μυαλό μας να το κάνουμε να μη μοιάζει καθόλου με το Office αρχικά, προσπαθούσαμε να το κάνουμε πιο κινηματογραφικό. Και αυτό που έγινε όταν σταματήσαμε για τη 1η σεζόν, κάτσαμε κάτω και παραδεχτήκαμε "Λοιπόν, δεν είχε και τόση πλάκα το να το κάνουμε κινηματογραφικό", επειδή όταν γυρίζεις κάτι που μοιάζει με ταινία, ειδικά όταν σε νοιάζει η αισθητική του, υπάρχει πολλή ανάπαυλα για να πετύχουν το φωτισμό. 

Συνεχίζει και παραδέχεται για το μεγάλο λάθος της 1η σεζόν του λέγοντας: 

Αυτό που ο Steve είναι τόσο εκπληκτικός στο να κάνει και το χρησιμοποίησε από την εμπειρία του στο The Office, είναι η ικανότητά του να αυτοσχεδιάζει με τους άλλους ηθοποιούς. Έπειτα κοιτάξαμε τα εργαλεία μας και είπαμε "Λοιπόν το cast μας είναι φοβερό. Είναι κρίμα να το βάζουμε να γυρίζει τη μια στιγμή μια σκηνή και την άλλη να περιμένει τους φωτιστές", αντί να τους έχουμε με ένα πιο ευέλικτο στιλ γυρισμάτων και να μπορούν να παίζουν μεταξύ τους, να περνάνε καλά και να αυτοσχεδιάζουν. 

Από το trailer που έκανε πρεμιέρα πρόσφατα, το πιο χαλαρό του ύφος φάνηκε πως άλλαξε, όμως το αποτέλεσμα θα φανεί μετά την πρεμιέρα της νέας σεζόν του Space Force. 

Στο cast της 2ης σεζόν θα συμμετέχουν οι: Steve CarellJohn Malkovich, Ben Schwartz, Tawny Newsome, Diana Silvers, Lisa Kudrow, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Alex Sparrow και Don Lake. 

Η 2η σεζόν του Space Force θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Φεβρουαρίου 2022 στο Netflix.