Το Murderville είναι το "Brooklyn 99" του Netflix και αυτό είναι το πρώτο του trailer

Στη νέα κωμική σειρά παίζουν οι Wil Arnett, Sharon Stone, Kim Jeong και πολλοί άλλοι
24 Ιανουαρίου 2022 23:21
Το Murderville είναι το "Brooklyn 99" του Netflix και αυτό είναι το πρώτο του trailer

To Netflix αποκάλυψε το πρώτο trailer του 'Murderville" της νέας αστυνομικής κωμικής σειράς του και θυμίζει αρκετά το -αξεπέραστο για πολλούς- Brooklyn 99. Μόνο που εδώ μεταφερόμαστε στο τμήμα ανθρωποκτονιών και πρωταγωνιστής είναι ο ντετέκτιβ του Will Arnett, τον οποίο θα γνωρίζετε πολλοί ως τη φωνή του "Bojack Horseman"

Κάθε επεισόδιο είναι και μια αυτοτελής υπόθεση που θα λύνει ο ντετέκτιβ Terry Seattle του Arnett και σε κάθε φορά θα έχει έναν διαφορετικό συνεργάτη για να το διευλευκάνει. Μόνο που αυτοί θα είναι guests-αστέρια του Χόλιγουντ όπως οι Sharon Stone, Kumail Nanjiani, Ken Jeon και Conan O Brien

Η σύνοψη της σειράς έχει ως εξής: 

Γνωρίστε τον αρχιντετέκτιβ Terry Seattle του τμήματος Ανθρωποκτονιών. Για τον Terry κάθε μέρα σημαίνει και μια νέα υπόθεση ανθρωποκτονίας και έναν νέο celebrity ως παρτενέρ. Ωστόσο η διαφορά βρίσκεται στο εξής: Κανένας από τους guests δεν λαμβάνει το σενάριο και έτσι δεν έχουν ιδέα τι θα συμβεί. Επομένως πρέπει να αυτοσχεδιάσουν στο σενάριο μαζί με τον Terry Seattle και να λύσουν την υπόθεση. Είναι στην ευθύνη του guest να ονομάσει τον δολοφόνο. Ελάτε μαζί τους όσο διελευκάνουν κάθε υπόθεση στο Murderville.  

Το Murderville θα αποτελείται από μόλις 6 αυτοτελή επεισόδια οπότε λογικά πολλοί από εσάς θα το δείτε μονοκοπανιά και αξίζει να αναφέρουμε πως αποτελεί ελεύθερη διασκευή του βραβευμένη με Bafta σόου του BBC 3, "Murder in Successville". 

Η πρεμιέρα του Murderville θα γίνει στις 3 Φεβρουαρίου στο Netflix. Δείτε το trailer της νέας σειράς παρακάτω.