Star Trek Picard: Στο νέο trailer της 2ης σεζόν επιστρέφει ένα ακόμη θρυλικό πρόσωπο του "TNG"

Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας για την Ελλάδα
23 Ιανουαρίου 2022 09:29
Star Trek Picard: Στο νέο trailer της 2ης σεζόν επιστρέφει ένα ακόμη θρυλικό πρόσωπο του "TNG"

Οπλίστε τα phasers σας γιατί η 2η σεζόν του Star Trek: Picard έρχεται τον Μάρτιο στην Ελλάδα, μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο και το νέο trailer κάνει το γύρο των social media. Διαγαλαξιακές και time-travel περιπέτειες περιμένουν τους Trekkies για ακόμη μια φορά, με τη νοσταλγία να χτυπάει ξανά κόκκινο καθώς αποκαλύπτεται πως ένα ακόμη εμβληματικό πρόσωπο από το lore του "The Next Generation" θα κάνει μια μεγάλη επιστροφή. 

Μετά τον παμπόνηρο "Q" του John DeLancie, η Guinan της Whoopi Goldberg επανεμφανίζεται για να μοιραστεί μερικές σοφές κουβέντες ξανά με τον πρώην καπετάνιο της, Jean-luc Picard του Sir Patrick Stewart.

Η 2η σεζόν του "Picard" θα αποτελείται από 10 επεισόδια και στο cast συναντάμε τους Alison PillJeri RyanMichelle HurdEvan EvagoraOrla BradyIsa BrionesSantiago CabreraAnnie Wersching, και Brent Spiner

Παρά το μπάχαλο που προκλήθηκε αρχικά με τα τερτίπια του Paramount+, τελικά έγινε γνωστό πως η νέα σεζόν στα μέρη μας θα κυκλοφορήσει μέσα από το Amazon Prime, όπως έγινε με την 1η σεζόν. 

Η 2η σεζόν του Star Trek: Picard θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαρτίου 2022 μέσω του Amazon Prime Video για την Ελλάδα (και την υπόλοιπη Ευρώπη) και στο Paramount+ για τις ΗΠΑ.