Star Wars: Ahsoka | Η νέα προσθήκη στη σειρά είναι η Mary Elizabeth Winstead

Η νέα προσθήκη του cast είναι γεγονός
22 Ιανουαρίου 2022 15:24
Star Wars: Ahsoka | Η νέα προσθήκη στη σειρά είναι η Mary Elizabeth Winstead

Η Mary Elizabeth Winstead των Birds of Prey και Scott Pilgrim vs. the World είναι η νέα προσθήκη στο cast της live action σειράς, Star Wars: Ashoka. Η διάσημη ηθοποιός θα βρίσκεται πλάι στην Rosario Dawson και την Natasha Liu Bordizzo στο επερχόμενο σόου που θα έρθει το 2023 κατά πάσα πιθανότητα, στο Disney Plus.

Όπως μεταφέρει το THR, η εν λόγω ηθοποιός υπέγραψε για να βρίσκεται στην spinoff σειρά του The Mandalorian, η οποία θα λαμβάνει χώρα πέντε χρόνια μετά από τα γεγονότα του Return of the Jedi. Η Winstead θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό της Rosario Dawson η οποία θα είναι η Ahsoka Tano, την οποία είδαμε φυσικά στη δεύτερη σεζόν του The Mandalorian.

Η Ahsoka είναι πρώην μαθητευόμενη του Anakin Skywalker, ενός χαρακτήρα που πρόκειται επίσης να εμφανιστεί στη σειρά και θα τον υποδυθεί για άλλη μια φορά ο Hayden Christensen που τον είδαμε και στα Attack of the Clones (2002) και Revenge of the Sith (2005).

Ωστόσο, δεν έγινε γνωστό ποια χαρακτήρα θα παίξει η Mary Elizabeth Winstead και μένει να το μάθουμε τους επόμενους μήνες.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το Ahsoka να κυκλοφορεί στο Disney Plus εντός του 2023.