Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η σειρά της Amazon έχει νέο τίτλο και ένα πρώτο teaser-φωτιά

Κρατηθείτε για την πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου!
19 Ιανουαρίου 2022 17:44
Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η σειρά της Amazon έχει νέο τίτλο και ένα πρώτο teaser-φωτιά

Μια νέα εποχή ξεκινά στο Amazon Prime Video τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και δεν είναι άλλη από το νέο ταξίδι στη Μέση Γη με την άκρως αναμενόμενη και πανάκριβη σε budget, σειρά του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών". 

Ένα από τα μεγάλα ερωτήματα της σειράς ήταν η ονομασία της καθώς δύσκολα θα την άφηναν ως "Lord of the Rings" και πλέον μάθαμε επίσημα τον τίτλο της, ο οποίος είναι "The Lord of The Rings: The Rings of Power" ή "The Rings of Power" όπως μάλλον θα το προσφωνούμε για να ξεχωρίζει. 

Η σειρά ως γνωστόν θα διαδραματίζεται στη φημισμένη Δεύτερη Εποχή της ιστορίας της Μέσης Γης που γέννησε η πένα του J.R.R. Tolkien, χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα των τριών ταινιών του "Lord of the Rings" και των τριών "The Hobbit" του Peter Jackson. Στην εποχή όπου ο Sauron κατασκεύασε τα εμβληματικά δαχτυλίδια και φαίνεται πως αυτά θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην τηλεοπτική υπερπαραγωγή των $500 εκατομμυρίων. 

Άλλωστε στο trailer ακούγεται να λέει μια γυναικεία φωνή: 

Τρία δαχτυλίδια για τους βασιλιάδες των Ξωτικών κάτω από τον ουρανό. Επτά για τους νάνους άρχοντες στις πέτρινες αίθουσες τους. Εννέα για τους θνητούς, καταδικασμένους να πεθάνουν. Ένα για τον Σκοτεινό Άρχοντα στον σκοτεινό θρόνο του, στη χώρα της Μόρντορ όπου βρίσκονται οι σκιές.

Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη του σόου: 

Η επερχόμενη σειρά των Amazon Studios φέρνει στις οθόνες σας για πρώτη φορά τους ηρωικούς θρύλους της θρυλικής ιστορίας της δεύτερης εποχής της Μέσης Γης. Αυτή η επική δραματική σειρά διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα των "Χόμπιτ" και ο "Άρχοντας των Δαχτυλιδιών" του Τόλκιν, και θα μεταφέρει τους θεατές πίσω σε μια εποχή όπου σφυρηλατήθηκαν μεγάλες δυνάμεις, βασίλεια ανήλθαν σε δόξα και καταστράφηκαν, απρόσμενοι ήρωες δοκιμάστηκαν, η ελπίδα κρεμόταν από τις καλύτερες κλωστές και ο μεγαλύτερος κακός που έβγαλε ποτέ η πένα από το στυλό του Τόλκιν απειλούσε να καλύψει όλο τον κόσμο στο σκοτάδι.

Ξεκινώντας σε μια εποχή σχετικής ειρήνης, η σειρά ακολουθεί ένα σύνολο χαρακτήρων, τόσο γνωστών όσο και νέων, καθώς αντιμετωπίζουν την επερχόμενη επανεμφάνιση του κακού στη Μέση Γη. Από τα πιο σκοτεινά βάθη των Misty Mountains, στα μαγευτικά δάση της πρωτεύουσας των ξωτικών του Lindon, στο συναρπαστικό νησιωτικό βασίλειο του Númenor και στα πιο απομακρυσμένα σημεία του χάρτη, αυτά τα βασίλεια και οι χαρακτήρες θα χαράξουν κληρονομιές που θα ζήσουν για πολύ καιρό αφότου έχουν φύγει.

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: J.A. Bayona ("Jurassic World: Fallen Kingdom", "The Oprhanage"), Wayne Che Yip και Charlotte Brändström

Το πολυπληθές και πραγματικά τεράστιο cast του "The Rings of Power" αποτελείται από τους: Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, και Dylan Smith

Το Lord of the Rings: The Rings of Power θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου 2022 αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.