Ο δημιουργός του The Office ετοιμάζει σειρά κινουμένων σχεδίων για το Netflix

Γνωρίστε το Bad Crimes
19 Ιανουαρίου 2022 15:25
Ο δημιουργός του The Office ετοιμάζει σειρά κινουμένων σχεδίων για το Netflix

Ο Greg Daniels και ο Mike Judge, δημιουργοί δημοφιλών sitcoms όπως το The Office και το King of the Hill αντίστοιχα, ετοιμάζουν μια ολοκαίνουργια τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων για το Netflix, με τίτλο Bad Crimes.

Οι δυο τους έχουν παρελθόν με τα animated sitcoms, καθώς ενώθηκαν και δημιούργησαν το “King of the Hill”, ένα από τα πιο δημοφιλή παιδικά όλων των εποχών. Επιπλέον, είναι γνωστοί για τη δουλειά τους τόσο στο Silicon Valley όσο και στο Parks and Recreation.

Η εν λόγω σειρά που θα έρθει στην streaming υπηρεσία θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και στην παραγωγή βρίσκεται η εταιρία Bandera Entertainment Company. Επιπροσθέτως, στο τιμόνι της ανάπτυξης βρίσκεται ως δημιουργός/εκτελεστική παραγωγός, η Nicole Silverberg, η οποία έχει δουλέψει στο Full Frontal, καθώς και η Erica Hayes, της οποίας το βιογραφικό περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα Rick and Morty και Big Mouth.

Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν οι Nicole Byer και Lauren Lapkus που θα υποδυθούν τις «Kara» και «Jennie», δύο FBI πράκτορες που ταξιδεύουν για να λύσουν φρικτά εγκλήματα ενώ παλεύουν για τη φιλία τους, τις φιλοδοξίες τους και για όσο το δυνατόν περισσότερους άνδρες.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.