Moon Knight: Το στοιχείο του trailer που άφησε ανάμεικτα συναισθήματα στους Marvel fans

Σχολιάστηκε ποικίλως η βρετανική προφορά του Oscar Isaac στο Twitter
18 Ιανουαρίου 2022 13:36
Moon Knight: Το στοιχείο του trailer που άφησε ανάμεικτα συναισθήματα στους Marvel fans

To πρώτο επίσημο trailer του Moon Knight δόθηκε στη δημοσιότητα πριν μερικές ώρες και ενώ οι πρώτες αντιδράσεις ήταν θετικότατες στην live-action μεταφορά του γνωστού κόμικ ήρωα της Marvel, υπήρξε ένα στοιχείο που δεν έκατσε και πολύ καλά στους Marvel fans. 

Στην MCU βερσιόν του Moon Knight συστηνόμαστε στον "Steven Grant" έναν Βρετανό που εργάζεται ως υπάλληλος σε κατάστημα δώρων και όχι στον "Marc Spector" που είναι το γνωστό alter ego από τα κόμικ. Ο γνωστός ηθοποιός των "Dune" και "Ex Machina" επομένως έπρεπε να μιμηθεί μια βρετανική προφορά, η οποία όπως αποδεικνύεται στο πρώτο της άκουσμα προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στο Twitter. 

Άλλοι χρήστες αναφέρουν ότι "η βρετανική προφορά του είναι σαν προσβολή" ή ότι "πονάνε τα αυτιά μας", άλλοι είχαν ανάμεικτα συναισθήματα καθώς τους άρεσε το trailer και το ύφος του σόου, αλλά δεν χώνεψαν την προφορά του Isaac. Και άλλοι την χώνεψαν επειδή αντιλήφθηκαν πως στην προκειμένη ο Isaac υποδύεται ένα alter ego, μέσα σε ένα alter ego, διότι πρόκειται για τρεις διαφορετικές προσωπικότητες, δηλαδή του Moon Knight, του Marc Spector και του "Steven Grant". 

Εσάς πώς σας φάνηκε η πρώτη ματιά στο Moon Knight; Η πρεμιέρα του θα γίνει στις 30 Μαρτίου στο Disney Plus.