Η Marvel μάς καλωσορίζει στο χάος με το πρώτο επικό trailer του “Moon Knight”

Ο Oscar Isaac στα σκοτεινά μονοπάτια του MCU
18 Ιανουαρίου 2022 08:25
Η Marvel μάς καλωσορίζει στο χάος με το πρώτο επικό trailer του “Moon Knight”

Μετά το πρώτο teaser βίντεο που είδαμε προ ημερών για το Moon Knight, η Marvel επιστρέφει και πριν λίγες ώρες έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας, το επίσημο trailer της σειράς. Ο Oscar Isaac του DUNE βάζει τα ρούχα του Marc Spector και όπως φαίνεται θα επικρατήσει το απόλυτο χάος!

Το trailer ξεκινάει με τον Isaac δεμένο σε ένα κρεβάτι, χωρίς να έχει πλήρως τα λογικά του, ενώ στη συνέχεια μάς δείχνει να βλέπει διάφορα παράξενα και σκοτεινά οράματα. Στο κεφάλι του επικρατεί το απόλυτο χάος, ώσπου βάζει τη λευκή στολή του Moon Knight.

Η σύνοψη του Moon Knight:

Ένας πρώην πεζοναύτης της Αμερικής, που παλεύει εσωτερικά με πολλά προβλήματα, θα λάβει τις δυνάμεις ενός Αιγύπτιου Θεού της Σελήνης. Σύντομα, όμως θα ανακαλύψει ότι αυτές οι δυνάμεις είναι ευλογία και κατάρα για την ταραγμένη ζωή του.

Το cast του Moon Knight περιλαμβάνει τους Oscar Isaac, Ethan Hawke, May Calamawy, Dina Shihabi, Alexander Cobb, Gaspard Ulliel και Loic Mabanza.

Το Moon Knight θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Disney Plus στις 30 Μαρτίου. Δείτε το επίσημο trailer της σειράς παρακάτω.