O Zachary Levi είναι έτοιμος για την επιστροφή του Chuck αλλά σε ταινία

Είναι κοντά όμως η επιστροφή του χαρακτήρα έστω και με ταινία;
18 Ιανουαρίου 2022 12:33
O Zachary Levi είναι έτοιμος για την επιστροφή του Chuck αλλά σε ταινία

Μπορεί πλέον να είναι ευρέως γνωστός ως "Shazam" στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC και να περιμένει τη σειρά του για το Shazam! Fury of the Gods, ωστόσο ο Zachary Levy είναι για πολλούς γνωστός από αλλού. Στα σπίτια όλων η φυσιογνωμία του μπήκε με την τηλεοπτική σειρά "Chuck" του NBC, η οποία μάλιστα προβαλλόταν και στην ελληνική τηλεόραση μέσω του Star Channel και διήρκησε 5 σεζόν. 

Φαίνεται πως ο ηθοποιός που πλέον είναι 41 ετών προσπαθεί ακόμα να κάνει πραγματικότητα την ταινία Chuck η οποία βρίσκεται στα σκαριά ακόμη πριν η σειρά ολοκληρωθεί. Μιλώντας στο Inside of You podcast, ο Zachary Levy μίλησε για το πως ελπίζει ακόμα να κάνει την ταινία και πως δεν σταμάτησε να προσπαθεί ποτέ όλα αυτά τα χρόνια από το 2012 συγκεκριμένα που έριξε αυλαία: 

Πάντα έλεγα πως χωρίς budget και χρόνο, κάναμε βασικά μια μικρή ταινία δράσης κάθε εβδομάδα. Επομένως εάν είχαμε λίγο παραπάνω budget και λίγο παραπάνω χρόνο θα μπορούσαμε να κάνουμε μικρές φοβερές ταινίες Chuck και να τις ανεβάσουμε online ή κάτι τέτοιο. Το προσπαθώ αυτό όλο κυριολεκτικά από το 2012. Και φίλε πλέον θαρρώ πως ο καιρός είναι κοντά. 

Εκεί είναι που συνέχισε να μιλάει και αποκάλυψε πως συζητιέται έντονα η επιστροφή του Chuck: 

Είχαμε μερικές πολύ καλές και υποσχόμενες συζητήσεις με τους δημιουργούς Josh Schwartz και Chris Fedak. Δεν ξέρω εάν αυτή είναι μια επίσημη ανακοίνωση ή όχι αλλά θα πω ένα ευχαριστώ σε όλους εσάς που δείξατε υπομονή.

Για την ιστορία στη σειρά πρωταγωνιστούσε ο Chuck Bartowski ένας τεχνικός υπολογιστών που λαμβάνει ένα κωδικοποιημένο μήνυμα από έναν παλιό συμφοιτητή του που δουλεύει για τη CIA. Αυτό το μήνυμα είναι το μοναδικό αντίγραφο ενός μυστικού προγράμματος των ΗΠΑ που περιλαμβάνει όλα τα κατασκοπικά μυστικά και τα φυτεύει στον εγκέφαλο του Chuck. Η κυβέρνηση φυσικά τον τσακώνει και έπειτα τον χρησιμοποιεί σαν "όπλο" σε μυστικές αποστολές μαζί με την Srah Walker (Yvonne Strahovksi), τον Colonel John Casey (Adam Baldwin) και τον φαφλατά φίλο του, Morgan Grimes (Joshua Gomez). 

Λέτε να είμαστε κοντά στο να ακουστεί ξανά το theme "Short Skirt/Long Jacket" από τους "Cake";