Ο Tim Allen επιστρέφει ως Άγιος Βασίλης για την σειρά "Τhe Santa Clause" στο Disney+

"Ο Άγιος Βασίλης μου" θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του
17 Ιανουαρίου 2022 16:51
Ο Tim Allen επιστρέφει ως Άγιος Βασίλης για την σειρά "Τhe Santa Clause" στο Disney+

Ανάμεσα στις αμέτρητες επιστροφές, sequels, prequels και reboots γνωστών ταινιών βάλτε και αυτή του "The Santa Clause" ή όπως το γνωρίζουμε στην Ελλάδα, "Ο Άγιος Βασίλης μου". Πράγματι, ο Tim Allen θα επιστρέψει στο ρόλο του Αϊ Βασίλη για μια νέα μίνι σειρά που θα προβληθεί μέσω του Disney+ και θα αποτελεί sequel των ταινιών της Walt Disney Pictures. 

Έτσι θα υποδυθεί ξανά τον Scott Calvin ο οποίος λίγο πριν κλείσει τα 65α γενέθλιά του αντιλαμβάνεται ότι δε μπορεί να εκτελεί τα χρέη του Αϊ Βασίλη για πάντα. Αρχίζει να μην ανταπεξέρχεται στις υποχρεώσεις του όπως παλιά και το κυριότερο έχει μια οικογένεια να θρέψει η οποία θα μπορούσε να ζήσει μια φυσιολογική ζωή πέραν του Βόρειου Πόλου. 

Έχοντας στις πλάτες του τις ευθύνες δεκάδων ξωτικών, των παιδιών και της οικογένειάς του ξεκινάει ένα ταξίδι για να βρει τον αντικαταστάτη, ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζει την οικογένειά του για μια νέα ζωή...νότια του Βορείου Πόλου. 

Προς το παρόν η μίνι σειρά-sequel φέρει τον τίτλο "The Santa Clause " και θα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Μάρτιο.