Νέα ματιά από την 3η σεζόν του “The Umbrella Academy”

Δείτε τα νέα posters
03 Ιανουαρίου 2022 14:09
Νέα ματιά από την 3η σεζόν του “The Umbrella Academy”

Κυκλοφόρησαν οι νέες αφίσες από την 3η σεζόν του “The Umbrella Academy” του Netflix, οι οποίες μας δείχνουν τους “μαθητές” από το Sparrow Academy. Η σειρά που έχει αγαπηθεί από κοινό και κριτικούς αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στη χρονιά και να συνεχίσει τα γεγονότα ακριβώς από εκεί που είχαν μείνει.

Μετά το φινάλε της 2ης σεζόν, η προσμονή για το νέο κεφάλαιο είναι μεγάλη, αφού έχει περάσει ένας χρόνος (και κάτι μήνες) από το προηγούμενο κεφάλαιο. Παρόλο όμως που η streaming υπηρεσία δεν έχει δώσει πολλές πληροφορίες για τη νέα σεζόν, ανά τακτά χρονικά διαστήματα μας δίνει νέες εικόνες.

Η Sparrow Academy θα αποτελείται από τους εξής:

 Justin Cornwell (Jingle Jangle: A Christmas Journey) Sparrow #1: Υποδύεται τον γοητευτικό και μεγαλόσωμο Marcus, ο οποίος με την ειλικρίνεια και την χαρισματικότητά του κρατάει τα δεσμά της οικογένειας. Χαριτωμένος αλλά θανατηφόρος, υπολογίσιμος αλλά συμπονετικός, είναι τόσο έξυπνος όσο και δυνατός. Ο Marcus είναι πειθαρχημένος, λογικός και τα θέλει όλα υπό έλεγχο. Εκπέμπει εμπιστοσύνη και ηγεσία χωρίς να χρειάζεται να υψώσει ποτέ τη φωνή του.

 Justin H. Min (The Umbrella Academy) Sparrow #2: Αυτός δεν είναι ο γλυκός Ben που γνωρίζουμε μέχρι τώρα. Πρόκειται για μια Μακιαβελική βερσιόν του, που κατά βάθος είναι "σουπιά". Βίαιος και πραγματιστής, ο Ben είναι αποφασισμένος να εδραιωθεί ως ηγέτης με κάθε κόστος.

Britne Oldford (Hunters) Sparrow #3: Η Fei βλέπει τον κόσμο με άλλο μάτι. Μπορεί να την περνούν για μισάνθρωπο που θα προτιμούσε να είναι μόνη της παρά να περάσει έστω και μια στιγμή με κάποιον. Η αλήθεια είναι όμως πως θα ήθελε να είχε έναν φίλο. Συνήθως είναι η εξυπνότερη από όλους εκεί μέσα και πάντα με διάθεση να βρίσκει τη λύση, αλλά καλύτερα να μην γίνει εχθρός σου γιατί δε θα σταματήσει μέχρι να σε καταστρέψει.

 Jake Epstein (Designated Survivor) Sparrow #4: O Alphonso πάλευε για χρόνια το έγκλημα και αυτό άφησε αναρίθμητα σημάδια στο σώμα του για να του το θυμίζουν. Για να το αντισταθμίσει αυτό είναι "οπλισμένος" με μια καυστική αίσθηση του χιούμορ. Το μόνο που του αρέσει περισσότερο από το να πειράζει και να τρολάρει όποιον σταθεί στο δρόμο του είναι μια καλή πίτσα και μια εξάδα μπύρες. 

Genesis Rodriguez (Big Hero 6) Sparrow #5: Η Sloane είναι μια ρομαντική ονειροπόλα κοπέλα που νιώθει πως την καλεί μια ανώτερη δύναμη για να εξερευνήσει τον κόσμο γύρω της, αλλά και τον εαυτό της. Θέλει να ζήσει μια καλύτερη ζωή από αυτή που μεγάλωσε αλλά οι υποχρεώσεις της με την Ακαδημία την κρατούν πίσω, μαζί με τον φόβο του να ξεπεράσει τα όριά της. Έχει όμως σχέδια και ίσως μια μέρα να πάρει το θάρρος και να τα πραγματοποιήσει.

 Cazzie David (Συγγραφέας του best-seller της NYT, No One Asked for This) Sparrow #6: Η Jayme είναι μια μοναχική κοπέλα που κρύβεται κάτω από την κουκούλα της. Δεν λέει πολλά επειδή δεν χρειάζεται και έχει μυαλό ξυράφι.. Έχει μια φρίκη που προκαλεί φόβο και αν τη δει κανείς καλύτερα να τρέξει να κρυφτεί. Τον περισσότερο χρόνο της τον περνάει με τον μοναδικό φίλο της τον Alphonso.

 Existential Dread Inducing Psykronium Cube (Newcomer) Sparrow #7: Ο Christopher είναι το πιο παράξενο μέλος της οικογένειας καθώς είναι ένας κύβος με τηλεπαθητικές δυνάμεις αγνώστου προελέυσεως. Μπορεί να παγώσει μια ολόκληρη αίθουσα και να σε παραλύσει από φόβο. Ενεργεί σαν τον μεσολαβητή και φωτεινό παντογνώστη της οικογένειας, που μοιράζει συμβουλές σε όσους έχουν ανάγκη. Αξιόπιστος και πιστός, τα υπόλοιπα "Σπουργίτια" του φέρονται σαν να είναι συγγενής τους. Άλλωστε είναι μια υπολογίσημη δύναμη.  

Δείτε τις νέες αφίσες:

Η 3η σεζόν του The Umbrella Academy θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.