Μόνο στον Kevin Feige άρεσε μάλλον η post-credits σκηνή του Hawkeye

'Ηταν αυτός που πίεσε για την επιλογή
31 Δεκεμβρίου 2021 21:26
Μόνο στον Kevin Feige άρεσε μάλλον η post-credits σκηνή του Hawkeye

Όσοι παρακολουθήσατε το φινάλε του Hawkeye και παρακολουθήσατε την περίφημη πλέον post-credits σκηνή του να ξέρετε πως δεν είστε οι μόνο που είχατε μια "WTF" έκφραση ή ακόμη και αν σας "κρίντζαρε". Ακόμη και στον σκηνοθέτη του σόου Rhys Thomas φάνηκε μια πολύ παράξενη επιλογή

Ποιος όμως έδωσε το τελικό ΟΚ για την επιλογή; Αυτός δεν είναι άλλος από το αφεντικό της Marvel Studios, τον Kevin Feige ο οποίος αποκαλύπτεται ότι ξετρελάθηκε με το που άκουσε όταν του πρότειναν την ιδέα. Ο Thomas λέει χαρακτηριστικά στο Metro μιλώντας για τη σκηνή του "Rogers The Musical": 

Από τη στιγμή που το προτείναμε, ο Kevin είχε ενθουσιαστεί με το πόσο παράλογο θα ήταν να γίνει. 

Παραδέχτηκε κιόλας πως στην αρχή "το πέταξε σαν μια ηλίθια ιδέα" κάπως δειλά και πως κανένας δε θα την έπαιρνε στα σοβαρά. Ο μοναδικός ίσως που να ξετρελάθηκε τόσο με την επιλογή αυτή ήταν τελικά ο Feige. 

"Αμέσως όμως άρχισα να παίρνω πίσω την ιδέα επειδή αντιλήφθηκα πως θα έπρεπε να κάνω κανονικά το μιούζικαλ του Steve Rogers και στο σύμπαν του MCU τι στο διάολο θα σήμαινε αυτό; Πώς θα το κάνουμε; Πώς θα είναι; Τρομοκρατήθηκα. Ωστόσο ο Kevin έμεινε ψύχραιμος και μου είπε "θα το κάνουμε, ήταν δική σου ιδέα, δεν γυρίζει πίσω".