Ο George R.R. Martin είδε το House of the Dragon και αυτές είναι οι εντυπώσεις του

Πώς φάνηκε το prequel σόου του GoT στον δημιουργό του;
30 Δεκεμβρίου 2021 23:27
Ο George R.R. Martin είδε το House of the Dragon και αυτές είναι οι εντυπώσεις του

Όσο κι αν είναι απασχολημένος με τη συγγραφή του επόμενου βιβλίου του Game of Thrones που εδώ και χρόνια περιμένων αγωνιωδώς οι fans, ο George R.R. Martin βρήκε τον χρόνο να τσεκάρει την πολυαναμενόμενη prequel σειρά του σύμπαντος. 

Ο λόγος για το House of the Dragon που αποτελεί την πρώτη spinoff σειρά του GoT μετά το διχαστικό φινάλε της σειράς. O Martin στο blog του επιβεβαίωσε πως είδε ένα rough cut του πρώτου επεισοδίου. Δεν έλειψε, όμως, να δώσει και τις πρώτες εντυπώσεις του, που εάν έχουν την εύνοια του δημιουργού τότε ίσως πράγματι να υπάρχει κάτι καλό εκεί. 

Ανυπομονώ για το House of the Dragon και εγώ μαζί σας. Εντάξει δύσκολα να είμαι αντικειμενικός. Και ξέω πολλά από αυτά που θα δείτε (εμ ξέρετε έγραψα το βιβλίο). Οπότε μην το πείτε σε κανέναν αλλά παρακολούθησα ένα rough cut του πρώτου επεισοδίου. Και το λάτρεψα. Είναι σκοτεινό, είναι δυνατό, είναι αδυσώπητο... ακριβώς όπως θέλω το δικό μου φανταστικό έπος. 

Επίσης πρόσθεσε τα εξής:

"Ο Ryan και ο Miguel έκαναν μια φανταστική δουλειά και το cast επίσης. Όπως συνέβη τότε με το Game of Thrones, οι περισσότεροι θεατές δε θα έχετε καν ακουστά τους ηθοποιούς, αλλά θαρρώ πως θα αγαπήσετε αρκετούς. (Μόνο και μόνο για να σας σπάσει τις καρδιές αργότερα όταν...όχι δε θα το πω αυτό ακόμα). Νομίζω ότι οι Targaryen είναι σε πολύ καλά χέρια. Να το περιμένετε γιατί νομίζω δε θα απογοητευτείτε."

Η πλοκή του House of the Dragon

Στο πρώτο spinoff σόου του σύμπαντος του George R.R. Martin θα μεταφερθούμε 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του "A Song of Ice and Fire" εκεί όπου ο Οίκος των Targaryen βρισκόταν στο ζενίθ του. "Θεοί. Βασιλιάδες. Φωτιά. Αίμα" αυτές είναι οι λέξεις που το HBO προλογίζει τη σειρά και θα μας μεταφέρει στα γεγονότα που οδηγούν στο τέλος του άλλοτε ένδοξου αυτού Οίκου και τον εμφύλιο των Targaryen γνωστό ως τον "Χορό των Δράκων".

Το cast απαρτίζεται από τους: Paddy Considine (The Outsider, Peaky Blinders) που θα παίξει τον Βασιλιά Viserys Targaryen, Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως "Alicent Hightower", Rhys Ifans ως "Otto Hightower", Steve Toussaint ως "Lord Colrys Velaryon" ή αλλιώς γνωστός ως "Sea Snake". Μαζί τους οι: Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του "Sea Snake". 

Το House of the Dragon θα έρθει στις οθόνες μας εντός του 2022