Αυτό είναι το πρώτο teaser από την 3η σεζόν του “Atlanta”!

Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο
27 Δεκεμβρίου 2021 13:14
Αυτό είναι το πρώτο teaser από την 3η σεζόν του “Atlanta”!

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που μάθαμε πως το FX θα “αναστήσει” το “Atlanta”, ύστερα από σχεδόν τέσσερα χρόνια και μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο teaser. Ναι, καλά διαβάσατε, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, η δημοφιλή σειρά θα επιστρέψει για ακόμη δύο σεζόν και ας βρισκόταν στον πάγο τόσα χρόνια.

Το πρώτο βίντεο δεν αποκαλύπτει πολλά, αλλά ξεκινάει με τον Earnest “Earn” Marks του Donald Glover, καθώς και τους φίλους του, οι οποίοι ψάχνονται να παρτάρουν.

Διαβάστε τη σύνοψη για την 3η σεζόν:

Η 3η σεζόν λαμβάνει χώρα σχεδόν ολοκληρωτικά στην Ευρώπη. Στο νέο κεφάλαιο θα δούμε τον “Earn” και τους “Alfred / ‘Paper Boi’” (Brian Tyree Henry), “Darius” (LaKeith Stanfield) και “Van” (Zazie Beetz) σε ένα Ευρωπαικό τουρ, καθώς η ομάδα πηγαίνει πλέον σε νέο περιβάλλον και αγωνίζεται να προσαρμοστεί στη νέα επιτυχία που φιλοδοξούσε εδώ και καιρό.

Αξίζει να αναφερθεί πως πλάι στον Donald Glover βρίσκονται και οι LaKeith Stanfield (Judas and the Black Messiah), Brian Tyree Henry (Eternals) και Zazie Beetz (The Harder They Fall).

Το “Atlanta” επιστρέφει μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Η 3η σεζόν του Atlanta θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαρτίου μέσα από το FX. Δείτε το πρώτο teaser παρακάτω.