Mindhunter: Ο Jonathan Groff υπερασπίζεται το "πάγωμα" της σειράς από τον David Fincher

Τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια
24 Δεκεμβρίου 2021 21:50
Mindhunter: Ο Jonathan Groff υπερασπίζεται το "πάγωμα" της σειράς από τον David Fincher

Ένα από τα σόου-διαμάντια του Netflix δυστυχώς δεν γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψει ξανά και αναφερόμαστε στο Mindhunter. Μετά από δύο εκπληκτικές σεζόν, ο David Fincher αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τον κόσμο των serial killers και να ακολουθήσει άλλα projects που έχει στο μυαλό του, αν και το γεγονός αυτό έχει δυσαρεστήσει τους fans. 

Βέβαια ο Fincher έχει μιλήσει έξω από τα δόντια για το πώς θα ήθελε να κάνει την 3η σεζόν και μάλλον παίζονται κι άλλοι παράγοντες στη μέση. Ωστόσο, έναν υποστηρικτή της κίνησής του βρήκε στο πρόσωπο ενός εκ των πρωταγωνιστών.

Ο Jonathan Groff που υποδύθηκε τον FBI Agent Holden Ford μίλησε στο THR για το θέμα, εν μέσω του press tour του The Matrix Resurrections, δίνοντας τα εύσημα στον σκηνοθέτη των "Gone Girl" και "Se7en" να παγώσει επ'αόριστον το Mindhunter: 

Για εμένα το Mindhunter είναι ο Fincher. Όλη η εμπειρία του να συνεργαστώ μαζί του ήταν τιμή μου και προνόμιο. Αν και δεν παρακολουθώ τα αθλητικά τόσο, αλλά η περίπτωση μοιάζει με αυτή των Chicago Bulls του 1997-98. Κάνεις άλλη μια σεζόν με την ίδια ομάδα ή απλά κάνεις ότι πει ο γενικός διευθυντής; Γιατί εάν ο γενικός διευθυντής πιστεύει ότι πρέπει να σταματήσετε, τότε πηγαίνεις με το μέρος του. Έτσι νιώθω με τον David. Τη στιγμή που μου πει ότι θέλει να κάνουμε μια ακόμη σεζόν, θα είμαι εκεί απίκο. Εμπιστεύομαι το όραμα και τα ένστικτά του οπότε το αφήνω στα χέρια του, όπως πάντα. 

Τα τελευταία νέα που είχαμε από το μέτωπο της 3ης σεζόν του Mindhunter, ήθελαν έναν από τους σκηνοθέτες του σόου να ζητά το κοινό να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να πιέσει το Netflix μέσα από τα social media.