Cobra Kai με επιστροφή Jackie Chan ή Hilary Swank; O Ralph Macchio αποκαλύπτει

Το παρελθόν του franchise φαίνεται πως επιφυλάσσει κι άλλα cameo
24 Δεκεμβρίου 2021 16:39
Cobra Kai με επιστροφή Jackie Chan ή Hilary Swank; O Ralph Macchio αποκαλύπτει

Η κληρονομιά του Karate Kid franchise αποδεικνύεται βαθύτερη όσο ξεδιπλώνεται με απολαυστικό τρόπο στο sequel σόου του, Cobra Kai, το οποίο έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στο Netflix και σύντομα αναμένουμε την 4η σεζόν να κάνει πρεμιέρα. 

Στην 4η σεζόν για παράδειγμα επιστρέφει ο Terry Silver (Thomas Ian Griffith) από το The Karate Kid III και είναι εύλογο να ρωτάνε τους αστέρες και τους συντελεστές εάν αυτά τα cameos συνεχιστούν. 

Ο ένας εκ των αστέρων, ο Daniel LaRusso που τον υποδύεται ο Ralph Macchio, μίλησε για το εάν ένα cameo από τον Jackie Chan θα ταίριαζε στο lore του Cobra Kai, δεδομένου ότι ήταν ο πρωταγωνιστής της reboot ταινίας "The Karate Kid" του 2010. Βάσει των όσων είπε στο /Film απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς δεν μοιράζονται το ίδιο canon, ωστόσο υπάρχει μια άλλη χαρακτήρας των ταινιών που θα μπορούσε να εμφανιστεί. 

Αυτή δεν είναι άλλη από την δις βραβευμένη με Όσκαρ, Hilary Swank, η οποία πρωταγωνίστησε στο The Next Karate Kid (1994): 

Όποιος γνώριζε τον Mr. Miyagi και αλληλεπίδρασε μαζί του είναι canon για τη σειρά Cobra Kai. Σε αυτή την πλευρά βρίσκεται και κάποια όπως η Julia Pierce που είναι ο ρόλος της Hilary Swank και γνώρισε τον Miyagi. Οπότε πάντα υπάρχει μια πιθανότητα να γίνει κάτι τέτοιο. 

Η νοσταλγία είναι σε αφθονία στο Cobra Kai όπως γνωρίζετε και σίγουρα οι συντελεστές θα έχουν τέτοιους άσσους στο μανίκι τους. Τέλος, να αναφέρουμε πως πρόσφατα η σειρά ανανεώθηκε για 5η σεζόν, τα γυρίσματα της οποίας έχουν ήδη ολοκληρωθεί.