Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Super Pumped: Ο Joseph Gordon-Levitt είναι ο CEO του Uber στη νέα σειρά του Showtime

Και θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2022

Στράτος Χατζηνικολάου
Στράτος Χατζηνικολάου

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Super Pumped: Ο Joseph Gordon-Levitt είναι ο CEO του Uber στη νέα σειρά του Showtime

Το Showtime δημοσίευσε το επίσημο trailer από τη νέα και πολλά υποσχόμενη σειρά του, “Super Pumped”, με πρωταγωνιστή τον Joseph Gordon-Levitt του Inception. Πρόκειται για μία ανθολογία, με το πρώτο κεφάλαιο να μας διηγείται την ιστορία του “Uber”. Η πλήρης ονομασία της είναι Super Pumped: The Battle For Uber.

Έτσι, η πρώτη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Φεβρουάριο και θα επικεντρωθεί στις δημιουργίες μερικών από τους πιο διάσημους επιχειρηματίες του κόσμου και στο πώς οι εφευρέσεις και οι ιδέες τους έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τον κόσμο.

Advertisement

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Elisabeth Shue, Jon Bass, Bridget Gao Hollitt, Virginia Kull, Amanda Brooks, Annie Chang, Erinn Ruth, Mishka Thébaud, Babak Tafti, Darren Pettie, Noah Weisberg, Mark Gessner, Kerry Bishé και Joel Kelley Dauten.

Το Super Pumped θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Φεβρουαρίου του 2022. Δείτε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

 

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.