Ακόμη ένα teaser βίντεο από το The Book of Boba Fett λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Μια ανάσα μακριά η νέα σειρά του Disney Plus
20 Δεκεμβρίου 2021 13:09
Ακόμη ένα teaser βίντεο από το The Book of Boba Fett λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Σε λίγες ημέρες είναι η μεγάλη πρεμιέρα του The Book of Boba Fett, της νέας σειράς του Disney Plus, το οποίο αποτελεί το νέο μεγάλο κεφάλαιο στο Star Wars franchise. Μετά την τεράστια επιτυχία του Mandalorian, η Disney επενδύει ολοένα και περισσότερο σε φρέσκα πρωτότυπα σόου για την υπηρεσία της και το εν λόγω σόου είναι ένα από αυτά.

Έτσι, για να συνεχίσει την προώθηση της σειράς, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ακόμη ένα teaser βίντεο για να σας “ψήσει”. Το The Book of Boba Fett επικεντρώνεται στον bounty hunter Boba Fett και στην mercenary Fennec Shand. Οι δυο τους επιστρέφουν στον Tattooine και συγκεκριμένα στον υπόκοσμο του γαλαξία, καθώς θα προσπαθήσουν να τα βγάλουν πέρα στην περιοχή που προηγουμένως κυβερνούσε ο Jabba the Hutt.

Ανάμεσα στους σκηνοθέτες των 7 επεισοδίων του Boba Fett συγκαταλέγεται ο Robert Rodriguez, ο Dave Filoni και ο Jon Favreau, οι οποίοι εκτελούν επίσης χρέη παραγωγού, μαζί με την Bryce Dallas Howard.

Book of Boba Fett: Μια ακόμη επιστροφή από τα παλιά στο νέο trailer

Το The Book of Boba Fett θα προβληθεί στις 29 Δεκεμβρίου αποκλειστικά στο Disney Plus. Παρακολουθήστε το νέο βίντεο παρακάτω.