Μετά το φινάλε θα δούμε το The Book of Boba Fett με "άλλο μάτι"

Επιφυλάσσει πολύ μεγάλες εκπλήξεις η νέα spinoff σειρά του Star Wars
17 Ιανουαρίου 2022 17:16
Μετά το φινάλε θα δούμε το The Book of Boba Fett με "άλλο μάτι"

Θετικές εντυπώσεις συνεχίζει να αφήνει το The Book of Boba Fett στους Star Wars fans που έχουν ήδη σπεύσει να το παρακολουθήσουν. Τις εντυπώσεις μας από το πρώτο επεισόδιο θα τις βρείτε πατώντας εδώ

Ήδη έχουν προβληθεί τρία επεισόδια και βρισκόμαστε περίπου στα μισά της σεζόν καθώς ολοκληρώνεται στα 7 επεισόδια. Η Ming-Na Wen που υποδύεται την Fennec Shand, το δεξί χέρι του Boba (Temuera Morrison) στη σειρά, μίλησε στο Radio Times και άφησε -όσο της επιτρέπεται- teasers για το τι θα ακολουθήσει. Το κυριότερο ήταν πως μετά το φινάλε οι fans θα δουν "με άλλο μάτι" το Book of Boba Fett

Ελπίζω πως όταν θα γυρίσουν να το ξαναδούν, τότε θα το δουν με άλλο μετά, γνωρίζοντας όλα όσα παίχτηκαν. Πρέπει να προσέχω πάρα πολύ με τις λέξεις μου...ξέρετε με το πως εξελίχτηκαν και όλα όσα θα έρθουν στο παιχνίδι. Αυτό είναι και το φοβερό με τους Jon Favreau και Dave Filoni, ότι είναι τόσο καλοί γνώστες του κόσμου του Star Wars και τόσο μεγάλοι fans, που ξέρουν πολύ καλά πως να στήνουν σκηνικά και να κάνουν κινήσει που δεν περιμένεις να έρχονται. 

Στη συνέχεια είπε: "Και τότε είναι που (χτυπάει τα χέρια της) και λες "έκανε ματ". Οπότε ναι περιμένετε. Και όχι μόνο το φινάλε αλλά και κάθε επεισόδιο από εδώ και πέρα θα γίνονται νέες κινήσεις και αθ μπαίνουν νέα στοιχεία που θα εκπλήξουν τους fans. Εμένα σίγουρα με εξέπληξε."

Μέχρι τώρα οι Star Wars σειρές του Disney Plus έχουν δείξει πως μπορούν να τινάξουν τα μυαλά και τις θεωρίες των fans στον αέρα, αν θυμηθούμε πως στο φινάλε της 2ης σεζόν του The Mandalorian εμφανίστηκε από το πουθενά ο Luke Skywalker. Μέχρι στιγμής οι Favreau και Filoni φαίνεται να ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν.