Το σενάριο για την 3η σεζόν του “The Witcher” έχει ήδη ολοκληρωθεί

Συνεχίζονται κανονικά οι περιπέτειες του Geralt
19 Δεκεμβρίου 2021 12:40
Το σενάριο για την 3η σεζόν του “The Witcher” έχει ήδη ολοκληρωθεί

Η 2η σεζόν του The Witcher έκανε πρεμιέρα πριν μερικά εικοσιτετράωρα στο Netflix και ήδη οι νέες περιπέτειες του Geralt έχουν σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση του “Top 10”. Τώρα, μια νέα είδηση ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας και αυτή αφορά την 3η σεζόν της σειράς. Ναι, καλά διαβάσατε.

Όπως έγινε γνωστό, η ομάδα των σεναριογράφων έχει ήδη ολοκληρώσει το σενάριο για την 3η σεζόν και αυτή τη στιγμή βρίσκεται . Αυτό είπε τουλάχιστον στο Tech Radar, η Lauren Schmidt Hissrich, η οποία είναι η showrunner.

Έχουμε τελειώσει με τη φάση του σεναρίου και δείχνει εκπληκτικό. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη με το πως διαμορφώνεται η σεζόν, επειδή βασίζεται στο αγαπημένο μου βιβλίο του Saga, το “The Time of Contempt".

Αισθάνομαι ότι οι δύο πρώτες σεζόν έστρωσαν το δρόμο για κάτι τεράστιο που πρόκειται να συμβεί. Η δημιουργική διαδικασία ξεκινάει τώρα. Έχουμε τα σενάριο και τώρα θα φέρουμε τους σκηνοθέτες και τους ηθοποιούς και θα αρχίσουμε να μιλήσουμε και να βεβαιωθούμε ότι είναι η τέλεια σεζόν.

Η σύνοψη της 2ης σεζόν σύμφωνα με το Netflix:

"Πεπεισμένος πως η ζωή της Yennefer χάθηκε στη Μάχη του Sodden, ο Geralt φέρνει την Πριγκίπισσα Cirilla στο ασφαλέστερο μέρος που γνωρίζει, την πατρίδα του ονόματι Kaer Morhen. Όσο οι βασιλιάδες, τα elves, οι άνθρωποι και οι δαίμονες της Continent μάχονται για το ποιος θα επικρατήσει εκτός των τειχών, πρέπει να προστατέψει το κορίτσι από κάτι πολύ πιο επικίνδυνο: τη μυστηριώδη δύναμη που έχει μέσα της."

Η 2η σεζόν του The Witcher είναι ήδη διαθέσιμη.