Το Severance είναι η νέα σειρά της Apple με ένα αρρωστημένο concept και δυνατό cast (ΒΙΝΤΕΟ)

Δια χειρός Ben Stiller με τους Patricia Arquette, Christopher Walken και John Turturro
17 Δεκεμβρίου 2021 22:17
Το Severance είναι η νέα σειρά της Apple με ένα αρρωστημένο concept και δυνατό cast (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια νέα σειρά ετοιμάζεται να μας συστήσει η Apple στην streaming υπηρεσία της τον ερχόμενο Φεβρουάριο, που θυμίζει κάτι από το "Maniac" (2018) του Netflix. Ο λόγος για το "Severance" που έρχεται δια χειρός του Ben Stiller, σε σκηνοθεσία και παραγωγή, ενώ δημιουργός του είναι ο Dan Erickson. 

Η ιστορία ακολουθεί μια ομάδα υπαλλήλων που αποφασίζουν να δουλέψουν για μια μυστηριώδης εταιρία γνωστή ως Lumon Industries, μόνο που για να δουλέψουν θα πρέπει να συμφωνήσουν σε έναν όρο. Και εδώ ξεκινάει το άρρωστο του σεναρίου και του concept του: θα πρέπει να περάσουν από μια διαδικασία ονόματι "severance" (δηλ. αποκόλληση) όπου αυτή διαχωρίζει τις μνήμες τους εντός και εκτός του εργασιακού τους περιβάλλοντος. Με λίγα λόγια όταν πηγαίνουν στη δουλειά δε θυμούνται την προσωπική τους ζωή και όταν τελειώνουν από αυτή δε θυμούνται τι έκαναν όσο δούλευαν

Εκτός του σεναρίου που έχει ενδιαφέρον πολύ δυνατό είναι και το cast που περιλαμβάνει βραβευμένα με Όσκαρ ονόματα όπως οι Patricia Arquette και Christopher Walken, καθώς και τους Adam Scott (Parks & Recreation), John Turturro (“The Plot Against America,” “The Night Of”), Britt Lower (“High Maintenance,” “Casual”), Zach Cherry (“You,” “Succession”), Dichen Lachman (“Jurassic World: Dominion,” “Altered Carbon”), Jen Tullock (“Before You Know It,” “Bless This Mess”), Tramell Tillman (“Hunters,” Dietland”) και Michael Chernus (“Orange is the New Black,” “Patriot“). 

Συνολικά το Severance θα αποτελείται από 9 επεισόδια, όπου τα πρώτα δύο θα διατεθούν αρχικά και έπειτα από ένα καινούργιο κάθε Παρασκευή. 

Το Severance θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Φεβρουαρίου 2022 αποκλειστικά μέσω Apple TV+.