The Witcher: Blood Origin - Εδώ είναι το πρώτο trailer της prequel σειράς, χιλιάδες χρόνια πριν τον Geralt

Η Michelle Yeoh σε ρόλο Elf πολεμίστριας
17 Δεκεμβρίου 2021 17:20
The Witcher: Blood Origin - Εδώ είναι το πρώτο trailer της prequel σειράς, χιλιάδες χρόνια πριν τον Geralt

Το Netflix επιφύλασσε μια έκπληξη για όσους παρακολούθησαν ήδη ή θα παρακολουθήσουν τη 2η σεζόν του The Witcher, καθώς σαν "δώρο" έκρυβε ως post-credits σκηνή μια πρώτη ματιά στο επόμενο μεγάλο κεφάλαιο του Witcherverse.

Ο λόγος για την prequel μίνι σειρά The Witcher: Blood Origin για την οποία κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer και θα μας ταξιδέψει χιλιάδες χρόνια πριν τις περιπέτειες του Geralt of Rivia του Henry Cavill και συγκεκριμένα στη γέννηση του πρώτου "Γητευτή". 

Το teaser trailer δίνει μια χορταστική ματιά στην Elven πολεμίστρια της Michelle Yeoh, η οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και στους υπόλοιπους βασικούς χαρακτήρες. Να αναφέρουμε πώς η μίνι σειρά θα αποτελείται από έξι επεισόδια.

Το cast εκτός από τους  Laurence O'FuarainSophia Brown, και Michelle Yeohπεριλαμβάνει τους: Sir Lenny Henry ("Lord Of the Rings" Series) ως Balor, Mirren Mack (The Nest) ως Merwyn, Nathaniel Curtis (It's A Sin) ως Brían, Dylan Moran (Black Books) ως Uthrok One-Nut. Επίσης οι Jacob Collins-Levy (Young Wallander) στο ρόλο του Eredin, με την Lizzie Annis ως Zacaré, Huw Novelli (The Capture) ως Callan "Brother Death", Francesca Mills (Harlots) ωςMeldof, Amy Murray ωςFenrik, και Zach Wyatt (Karen Pirie) ως Syndril. 

Ο Declan De Barra θα είναι ο showrunner, μαζί με την Lauren Schmidt Hissrich στο ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού. Στην προκειμένη σειρά ο συγγραφέας των βιβλίων και πατέρας του σύμπαντος, Andrzej Sapkowski, ανέλαβε χρέη δημιουργικού σύμβουλου.

Το The Witcher: Blood Origin αναμένεται αποκλειστικά στο Netflix εντός του 2022.