Αυτές είναι οι δέκα πιο αναμενόμενες σειρές που επιστρέφουν με νέα σεζόν το 2022

Σύμφωνα με τα δεδομένα επισκεψιμότητας IMDB
16 Δεκεμβρίου 2021 18:48
Αυτές είναι οι δέκα πιο αναμενόμενες σειρές που επιστρέφουν με νέα σεζόν το 2022

Όπως σας ενημερώσαμε, η πασίγνωστη πλατφόρμα-βάση δεδομένων για ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και ηθοποιούς, IMDB, αποκάλυψε τις πιο αναμενόμενες σειρές του 2022, ξεκινώντας με τις αυτές που θα κάνουν για πρώτη φορά το ντεμπούτο τους του χρόνου. Παράλληλα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε και η λίστα με τις πιο αναμενόμενες σειρές που επιστρέφουν το 2022. Πρόκειται για σόου τα οποία οι τηλεθεατές γνωρίζουν και αγαπούν ήδη,  αλλά πρόκειται να επιστρέψουν με νέα σεζόν ή επεισόδια το 2022.

Ομοίως, η λίστα δημιουργήθηκε με βάση τις επισκέψεις που είχαν οι σχετικές υποσέλιδες των διαφόρων τηλεοπτικών σειρών από τους πάνω από 200 εκατομμύρια μηνιαίους επισκέπτες του IMDB. Όπως αντιλαμβάνεστε, μιας και το δείγμα είναι πραγματικά τεράστιο, η λίστα είναι πολύ έγκυρη και σε μεγάλο βαθμό αντιπροσωπεύει τα γούστα των τηλεθεατών παγκοσμίως. Δείτε τη παρακάτω:

Οι δέκα πιο αναμενόμενες σειρές που επιστρέφουν το 2022 σύμφωνα με το κοινό του IMDB

  1. Ted Lasso
  2. Bridgerton
  3. American Horror Story
  4. Peaky Blinders
  5. The Mandalorian
  6. Shadow and Bone
  7. Stranger Things
  8. Rick and Morty
  9. The Crown
  10. The Boys

Στην πρώτη θέση βρίσκεται το Ted Lasso. Πρόκειται για την σειρά του Apple TV+, στην οποία πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος προπονητή της τηλεόρασης, τον οποίο υποδύεται ο Jason Sudeikis.

Αναλυτικότερα, η σειρά ακολουθεί έναν προπονητή αμερικανικού football που βρίσκει δουλειά στην Αγγλία, για να κοουτσάρει μια ομάδα παρόλο που δεν έχει ιδέα από το δικό μας, ευρωπαϊκό, ποδόσφαιρο. Η σειρά ξεχώρισε ειδικότερα μέσα από τη δεύτερη σεζόν της που σάρωσε στα Emmy 2021.

Αμέσως μετά ακολουθεί στη λίστα το Bridgerton. Πρόκειται για μια παραγωγή του Netflix, η πρώτη σεζόν της οποίας ασχολήθηκε με τον φλογερό έρωτα της Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) και του Simon Basset aka Δούκα του Χέιστινγκς που τον υποδύεται ο Rege Jean-Page, ο οποίος έκανε το "μπαμ" της καριέρας του με αυτόν τον ρόλο.

Με τον Jean-Page να έχει αποχωρήσει από το σόου, σοκάροντας τους fans, η 2η σεζόν θα εστιάσει στον Anthony Bridgerton του Jonathan Bailey και στο δικό του κυνήγι συντροφιάς. Ωστόσο, η μικρότερη αδερφή του Daphne θα εμφανιστεί στη νέα σεζόν.

Τέλος, την πρώτη τριάδα κλείνει το American Horror Story, με τους fans να αναμένουν την 11η σεζόν μέσα στο επόμενο έτος.