Το internet αποφάσισε ποιες είναι οι δέκα πιο αναμενόμενες νέες σειρές του 2022

Σύμφωνα με την τεράστια βάση χρηστών του IMDB
16 Δεκεμβρίου 2021 18:09
Το internet αποφάσισε ποιες είναι οι δέκα πιο αναμενόμενες νέες σειρές του 2022

Η πασίγνωστη πλατφόρμα-βάση δεδομένων για ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και ηθοποιούς, IMDB, αποκάλυψε τώρα τις πιο αναμενόμενες καινούργιες σειρές του 2022. Συγκεκριμένα, η λίστα δημιουργήθηκε με βάση τις επισκέψεις που είχαν οι σχετικές υποσέλιδες των διαφόρων τηλεοπτικών σειρών από τους πάνω από 200 εκατομμύρια μηνιαίους επισκέπτες του IMDB.

Όπως αντιλαμβάνεστε, μιας και το δείγμα είναι πραγματικά τεράστιο, η λίστα είναι πολύ έγκυρη και σε μεγάλο βαθμό αντιπροσωπεύει τα γούστα των τηλεθεατών παγκοσμίως. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ξανά πως αφορά μόνο τις ολοκαίνουργιες σειρές που θα κάνουν πρεμιέρα για πρώτη φορά του χρόνου και όχι σειρές που θα επιστρέψουν με νέες σεζόν.

Οι δέκα πιο αναμενόμενες νέες σειρές του 2022 σύμφωνα με το κοινό του IMDB

  1. House of the Dragon
  2. The Lord of the Rings
  3. Pam & Tommy
  4. The Sandman
  5. The Last of Us
  6. Obi-Wan Kenobi
  7. She-Hulk
  8. Marvel
  9. Peacemaker
  10. Moon Knight

Στην πρώτη θέση και ως την πιο αναμενόμενη τηλεοπτική σειρά του 2022 συναντάμε το House of the Dragon. Πρόκειται για ένα επερχόμενο σόου του HBO που είναι prequel του απίστευτα δημοφιλούς Game of Thrones, δείχνοντας τα γεγονότα που συνέβησαν πριν τη βασική σειρά.

Το σόου θα  βασίζεται στο βιβλίο Fire & Blood του συγγραφέα George R. R. Martin και θα αφηγείται την ιστορία του οίκου των Targaryen. Στο καστ της σειράς συναντάμε τους Paddy Considine, Emma D'Arcy, Olivia Cooke, Matt Smith και Rhys Ifans.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται μια ακόμη σειρά από το fantasy genre που δεν είναι άλλη από το The Lord of the Rings. Πρόκειται για την ακριβότερη τηλεοπτική παραγωγή όλων των εποχών, με το Amazon να δίνει $465 εκατομμύρια για την πρώτη σεζόν και μόνο.

Η επερχόμενη σειρά των Amazon Studios θα φέρει στις οθόνες σας για πρώτη φορά τις ηρωικές ιστορίες της μυθικής Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης. Το επικό δράμα θα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα των The Hobbit και The Lord of The Rings και θα μεταφέρει τους θεατές σε μια εποχή όπου σφυρηλατίστηκαν μεγάλες δυνάμεις, βασίλεια ανήλθαν στην εξουσία και διαλύθηκαν, απίθανοι ήρωες δοκιμάστηκαν, η ελπίδα κρεμόταν από μια κλωστή και ένας από τους μεγαλύτερους κακούς που έβγαλε η πένα του Tolkien απειλούσε να σκεπάσει τον κόσμο στο σκοτάδι.

Τέλος, την πρώτη τριάδα κλείνει το Pam & Tommy. Πρόκειται για μια σειρά που βασίζεται στο σκάνδαλο σχετικά με το πως κυκλοφόρησε το ροζ βίντεο της γνωστής ηθοποιού Pamela Anderson και του μουσικού Tommy Lee των Mötley Crüe.