Το Cowboy Bebop του Netflix ακυρώθηκε μόλις ένα μήνα μετά την πρεμιέρα του

Μην περιμένετε την 2η σεζόν…
10 Δεκεμβρίου 2021 14:52
Το Cowboy Bebop του Netflix ακυρώθηκε μόλις ένα μήνα μετά την πρεμιέρα του

Το Cowboy Bebop έκανε τη πρεμιέρα του στις 19 Νοεμβρίου αποκλειστικά μέσα από τη “συχνότητα” του Netflix και όπως όλα δείχνουν, η live-action μεταφορά του anime, δεν τα πήγε και τόσο καλά. Δυστυχώς, αν ήσασταν από αυτούς που απόλαυσαν την πρώτη σεζόν, θα στεναχωρηθείτε, καθώς μόλις έγινε γνωστό ότι ο streaming “γίγαντας” ακύρωσε τη σειρά και δε θα υπάρξει 2η σεζόν.

Μόλις ένα μήνα μετά τη μεγάλη πρεμιέρα και τα αμέτρητα trailers και στιγμιότυπα που προμόταρε το Netflix, το σόου δε θα συνεχιστεί και ακυρώνεται οριστικά. Το Netflix δεν είχε και την καλύτερη επιτυχία με τις live-action anime σειρές του τα τελευταία χρόνια, καθώς και το Death Note του 2017 δεν επέδωσε όπως θα ήθελε. Επίσης, να σας υπενθυμίσουμε, ότι η υπηρεσία έχει στα σκαριά και μία live-action μεταφορά του One Piece.

Στην πρώτη σεζόν, ο John Cho μπήκε στο ρόλο ενός διαστημικού καουμπόι, του οποίου το ζοφερό παρελθόν επανέρχεται στην επιφάνεια και τον βάζει στο στόχαστρο της πιο θανατηφόρας εγκληματικής οργάνωσης ονόματι, Syndicate. Μαζί με άλλους δύο, έφτιαξε μια δυναμική, καυστική ομάδα έτοιμη να κυνηγήσει τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες του ηλιακού συστήματος – για το κατάλληλο τίμημα. Παρόλο όμως που καταφέρνουν να ξεφύγουν από τόσες πολλές αναποδιές, το παρελθόν τους ήταν γεμάτο προβλήματα.

Πρώτη χορταστική ματιά από τη live action σειρά του Cowboy Bebop του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.