Star Wars: Βρέθηκε η πρωταγωνίστρια της σειράς για την εποχή του The High Republic

Θα είναι το The Acolyte η πιο ιδιαίτερη Star Wars σειρά όλων;
09 Δεκεμβρίου 2021 16:32
Star Wars: Βρέθηκε η πρωταγωνίστρια της σειράς για την εποχή του The High Republic

Τον προηγούμενο Δεκέμβριο όταν και ανακοινώθηκε η νέα Star Wars σειρά με τίτλο "The Acolyte" αποτέλεσε από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς για πρώτη φορά το σύμπαν θα μας ταξιδέψει σε μια εποχή που δεν έχουμε δει ποτέ σε live-action. Εκεί όπου οι Jedi βρίσκονταν στο ζενίθ τους την περίοδο του The High Republic, η οποία τοποθετείται εκατοντάδες χρόνια πριν το Skywalker Saga. 

Τώρα όμως μαθαίνουμε το πρώτο όνομα που θα συμμετέχει στο σόου, καθώς πρώτα το Illuminerdi και έπειτα το Variety επιβεβαίωσαν πως η Amandla Stenberg θα υποδυθεί την πρωταγωνίστρια στο The Acolyte και βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με την Lucasfilm. 

Την Stenberg είδαμε στο "Hunger Games" και το "The Hate U Give", καθώς και στη σειρά "The Eddy" του Netflix, όπου και εκεί συμμετείχε σε πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Η Leslye Headland, showrunner του "Russian Doll", θα είναι και εδώ επικεφαλής και σεναριογράφος του Acolyte, το οποίο βάσει του ονόματος θα εστιάζει στην σκοτεινή πλευρά της Δύναμης. Στο lore του Star Wars, άλλωστε, Acolyte αποκαλείται ένας μαθητευόμενος Sith, οπότε ίσως δούμε να εξερευνάται η σχέση μεταξύ Sith Lord και apprentice. 

Πάντως οι Lucasfilm και Disney έχουν επιβεβαιώσει πως το Acolyte θα λαμβάνει χώρα στις ύστατες ώρες της εποχής του High Republic και θα εστιάζει στην ανάδυση κάποιων σκοτεινών δυνάμεων. 

Το The Acolyte θα κυκλοφορήσει μέσα από το Disney Plus, χωρίς ακόμα να έχουμε κάποιο χρονοδιάγραμμα.