Η Τζένιφερ Άνιστον έκλαιγε τόσο πολύ στο Friends Reunion που δεν ξέρει πώς βγήκε υλικό

"Ήμουν αφελής πριν μπω ξανά στο πλατό" παραδέχεται η Ρέιτσελ
08 Δεκεμβρίου 2021 22:29
Η Τζένιφερ Άνιστον έκλαιγε τόσο πολύ στο Friends Reunion που δεν ξέρει πώς βγήκε υλικό

Μια άγνωστη πτυχή από το Friends Reunion αποκάλυψε η Τζένιφερ Άνιστον σε νέα της συνέντευξη στο The Hollywood Reporter, εκεί όπου στάθηκε αρκετά στην νοσταλγική επανένωση που έκαναν τα αγαπημένα σε όλους "Φιλαράκια" για τον εορτασμό των 27 χρόνων από την πρεμιέρα της θρυλικής σειράς. 

Η Aniston αναπολεί συγκεκριμένα τον βαθύ συναισθηματικό αντίκτυπο που είχε η εμφάνισή της στο ειδικό αφιέρωμα του HBO Max, παραδεχόμενη πως βρήκε την εμπειρία "πολύ πιο δύσκολη από όσο περίμενε". Η ίδια της λέει χαρακτηριστικά:

Είναι δύσκολο το ταξίδι στο χρόνο. Νομίζω πως ήμασταν όλοι αρκετά αφελείς πριν μπούμε στο πλατό ξανά, σκεφτόμενοι "πόσο πλάκα θα έχει;". Τοποθετούν τις θέσεις εκεί που ήταν, ακριβώς εκεί που ήταν. Και είσαι σε μια φάση που λες "Ω εντάξει δεν θυμάμαι τι γινόταν εδώ την τελευταία φορά που ήμουν εδώ. 

Και απλώς λίγο μετά μου ήρθε σαν σφοντύλι το παρελθόν "με θυμάσαι; Θυμάσαι πόσο χάλια ήταν; Τότε που νόμιζες ότι όλα είναι μπροστά σου και πως η ζωή είναι πανέμορφη και μετά πέρασες μάλλον την δυσκολότερη στιγμή της ζωής σου;"

Σε ένα σημείο όμως η συγκίνηση ήταν τόσο μεγάλη που αποκαλύπτει τα εξής:

Μου προκάλεσε ταραχή και προφανώς έχεις τόσες κάμερες τριγύρω σου και είμαι ήδη συναισθηματικά ευάλωτη θα μπορούσες να πεις. Αναγκάστηκα να αποχωρήσω σε πολλά σημεία. Δεν ξέρω πως το έκοψαν και βρήκαν υλικό. 

Τα παραπάνω λόγια της Άνιστον δείχνουν πόσο δύσκολο ήταν και για αυτούς να επιτρέψουν σε ένα τόσο συναισθηματικά φορτισμένο μέρος. Οι συγκινήσεις ήταν πολλές και τις εντυπώσεις (ή και τα δάκρυά μας) από το Friends Reunion θα βρείτε πατώντας εδώ